2024.07.25.

Kötelező sikerrel javított a Karancsberény

A szünet után darálta be a Tart Berki Krisztián együttese.

Vasárnap Taron volt jelenése a Karancsberénynek a vármegyei másodosztály második fordulójában. Egy darabig tartották magukat a házigazdák, de aztán az összecsapás harmadának letelte után meglett a vezetés az egyértelmű favoritnak számító vendégeknek. Nem sokkal a szünetet követően tovább nőtt a különbség. Ekkor még nem adták fel a hazaiak és büntetőből szépítettek, de kisvártatva szintén egy tizenegyesből elért találattal végleg elvették a kedvüket a látogatók. Ispán Viktor triplázott. A hajrához érve még kétszer rezgették meg a hálót a ‘berényiek, akik így sima, öt egyes győzelemre tettek szert.

Vármegyei II. osztály, 2. forduló:

Tari SZE-Karancsberényi VSFC 1-5 (0-1)

Vezette: Urbán V. P. (Dobsonyi L.)

Tari SZE: Balázs P. – Tunyogi, Holtner, Nagy Z., Gortva (Árminiczki, 61.) – Grexa, Sándor T., (Szolnoki, 88.) Nagy I., Göröcs (Cserháti, 88.) – Csépány (Bangó, 60.), Megyeri (Petrovics, 61.). Vezetőedző: Percze Ferenc.

Karancsberényi VSFC: Illefalvi (Gáborik, 67.) – Illés, Vilk, Gál, Ispán A. – Godó (Lavaj, 46.), Szilágyi (Kiss P., 56.), Oláh M., Mezei (Fodor Zs., 85.) – Ispán V., Gerhát. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Gól: Nagy I. (51.), ill. Ispán V. (33., 48., 66.), Gerhát (73.), Oláh M. (75.)

Jók: Balázs P., ill. Ispán V., Gerhát, Oláh M.

Percze Ferenc: – Egy fiatalokból nagyon ügyesen összerakott, lendületes, jól motivált csapatot fogadtunk vendégül vasárnap. Az első félidőben még valamennyire fel tudtuk venni az általuk diktált iramot, de a második félidőre teljesen elfogyott az erőnk a pályán. Onnantól az ellenfelünk irányította a játékot, ami gólokban is megmutatkozott. Pozitív csalódás volt látni a második félidő végén bemutatkozó két fiatal játékosunkat, Cserháti Bencét és Szolnoki Pétert, akik beállásukkal megszínesítették a játékunkat. Csak gratulálni tudok a Karancsberény edzőjének a remek munkájához, amit ha továbbra is így folytatnak, méltó ellenfelei lesznek a bajnokság bármelyik csapatának!

Berki Krisztián: – Amiért mentünk, azt elhoztuk! Nehéz volt ebben a hőségben helytállni mindkét csapatnak! Sportszerű mérkőzés volt, amihez gratulálok mindkét gárdának! A sípmestereknek is nehezen indult a nap, de úgy gondolom, nekik is jár a köszönet és a gratuláció! Külön gratulálok a mi fiainknak az első bajnoki győzelemhez, és reménykedem, hogy a következő mérkőzésen is tudunk pontot, pontokat szerezni! Percze Feri barátomnak és csapatának további jó egészséget kívánok, és köszönjük a vendéglátást!