2024.05.22.

Könnyed győzelmet aratott a Nógrádmegyer

Hat gólt beszedve maradt alul a Kazár.

Szombaton a Kazárt fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának második körében. Bár előzetesen esélyesnek számítottak a hazaiak, felvették a kesztyűt a bátran futballozó látogatók. Ettől függetlenül az összecsapás harmadánál kétszer is bevették a kaput a házigazdák. Még a szünet előtt érkezett a szépítés, de a fordulás után már csak a vendégek kaptak gólt. Egészen pontosan még négyet. Ökrös Patrik és Rácz Rocco is dupláig jutott. Így végül sima, hat egyes sikert könyvelhettek el a ‘megyeriek.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 2. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Kazár KSE 6-1 (2-1)

Vezette: Menczel J. (Mércse L., Szűcs M. L.)

Nógrádmegyer BSE: Ökrös I. – Pintér, Lakatos J., Ökrös M., Botos F. – Ökrös P., Rácz R., Makó D. (Oláh N., 24.) – Rácz M., Berki M., Radics R. Játékos-edző: Ökrös István.

Kazár KSE: Kapás – Medve, Kovács Gy., Dobos, Danyi – Boros, Kovács D., Bán, Radics A. (Harmat, 82.) – Oláh P., Radics I. (Gecse K., 70.). Játékos-edzők: Bornai Ferenc, Kovács Valter.

Sárga lap: Oláh N., Rácz M.

Gól: Ökrös P. (30., 87.), Rácz R. (33., 55.), Pintér (67.), Berki M. (73.), ill. Kovács D. (40.)

Jók: az egész csapat, ill. Danyi, Kovács D.

Ökrös István: – Hideg nem volt, az biztos. Nehezen indult a meccs, tizenöt perc után egyik játékosunkat le kellett cserélni rosszullét miatt. Lassan kezdtünk, szétszórtak voltunk, ezt az ellenfél is érezte és nyomást gyakoroltak ránk. A rossz játék ellenére tudtunk két szép gólt szerezni, így előnnyel mentünk a pihenőre. Kicsit felfrissültünk és a második félidőben már jobban nézett ki a játék. Gratulálok az összes játékosnak és a játékvezetőknek is, mert ilyen hőségben elég volt, talpon maradni! A Kazárnak sok sikert kívánok!

Kovács Valter: – Sajnos több tényező miatt tartalékos csapattal tudtunk elmenni. Az első félidőben a nagyobbnál nagyobb helyzeteinket most sem tudtuk értékesíteni. A második félidőben pedig elfáradtunk, hibáztunk, így egyértelmű lett a meccs kimenetele. Gratulálok a Nógrádmegyernek!