2024.06.18.

Nem hibázott a Mátramindszent

Papírforma vereséget szenvedett a Tar.

Múlt vasárnap Taron tette tiszteletét a Mátramindszent a vármegyei második vonal huszadik fordulójában. Negyedóráig tartották magukat a lelkesen játszó hazaiak, majd gólt kaptak. Rövidesen megint betaláltak az egyértelmű esélyesnek számító vendégek. A szünetig többször nem rezdültek meg a hálók, becsülettel harcolt a sereghajtó. A második felvonás elején a látogatók játékos-edzője növelte övéi előnyét, majd még két találattal rukkoltak elő a végül sima, öt nullás sikert arató ‘mindszentiek.

Megyei II. osztály, 20. forduló:

Tari SZE-Mátramindszent SE 0-5 (0-2)

Vezette: Kiss D. (Reviczki J., Menczel J.)

Tari SZE: Balázs P. – Csépány (Petrovics, 46.), Sándor T., Gubicskó, Gortva – Kovács B., Berki I. (Szakácsi, 15.), Nagy I., Berecz (Csécsei, 72.) – Figura, Nagy G. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Mátramindszent SE: Illefalvi – Orosz (Boros, 54.), Zsákai, Jakab (Kun, 68.), Kovács M. – Kiss P. (Pál R., 54.), Pozsár (Lesziák, 46.), Berki A., Budai K. – Rácz M. (Szűcs, 64.), Budai L. Játékos-edző: Berki Aladár.

Sárga lap: Figura, ill. Pál R.

Gól: Budai L. (16., 55.), Rácz M. (20., 60.), Berki A. (50.)

Jók: senki, ill. Kovács M., Jakab, Budai L.

Nagy Gábor: Ez egy elég kemény csapat volt minden téren. A bal nyolcas bordám bánta is. A mérkőzés elején az ellenfél kapusával összetalálkoztunk elég keményen. El is tört a bordám, de összeszorított foggal lejátszottam a meccset! Voltak helyzeteink, amit az ellenfél kapusa szinte minden alkalommal hárított. Nagyon ügyes volt! Hiányoztak kulcsjátékosaink a védelemből, ha ők itt vannak, ez a meccs nem így alakul!

Berki Aladár:  Nem tett jót a kényszerpihenés a csapatnak, de hoztuk a kötelezőt! Igaz, kicsit fel is borítottam a csapat felállását! Mindenki jól játszott, de tudunk mi ettől sokkal jobban is focizni, a hétvégén ettől sokkal több kell!

A bajnokság aktuális állása: