2024.07.13.

Szomszédvári rangadót húzott be a Karancslapujtő II

Egygólos bajnokin maradt alul a Karancsberény.

Múlt vasárnap szomszédvári derbi keretein belül fogadta a Karancsberény a Karancslapujtő tartalék csapatát a vármegyei másodosztály negyedik fordulójában. Helyszíni beszámolók szerint, 16 óra 55 perc környékén tudott útjára indulni a labda a bajnokin. Negyedóra elteltével Oláh Krisztián révén tudtak vezetést szerezni a látogatók. Ezt követően hiába iparkodtak és adtak bele mindent a házigazdák, már sehogy sem tudták bevenni a kaput. Megvolt a lehetőségük az egyenlítésre a hazaiaknak, amikkel viszont nem éltek, így végül a vendégek nagy küzdelemben behúzták a presztízssikert. Egy nullra győzött Szőrös Krisztián legénysége.

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:

Karancsberényi VSFC-Karancslapujtő KSE II 0-1 (0-1)

Vezette: Nyerges K. (Zsélyi Cs., Homoki G.)

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Szlatincsán, Szabó R., Fodor M., Szilágyi – Gerhát K., Oláh M. (Pilinyi, 75.), Illés, Mezei – Ispán V., Bellér. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Karancslapujtő KSE II: Szőrös – Gordos T., Cseh, Susán, Tóth P. – Oláh K. (Bodor, 75.), Putnoki, Sánta, Gyurkó (Negrea, 89.) – Gerhát Á. (Lavaj, 75.), Banka K. (Oláh H., 46.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Sárga lap: Banka K., Susán, Tóth P.

Gól: Oláh K. (15.)

Jók: Szlatincsán, Mezei, Szilágyi, Fodor, ill. az egész csapat

Berki Krisztián: – Sokat gondolkodtam, mit is lehet nyilatkozni egy ilyen mérkőzés után. Arra jutottam, inkább nem megyek bele, mert amit mondanák, csak a csapatra tartozik! Így csak gratulálni szeretnék a Karancslapujtő csapatának, hogy egy átlövésből meg tudták nyerni a meccset!

Szőrös Krisztián: – Már a mérkőzés előtt értesültünk arról, hogy kicsit később kezdünk, mert a sporik a varsányi meccset is vezették. Tudtuk, hogy négykor nem lesz kezdés, ezért a srácokkal próbáltunk készülni a csúszásra. Sok időnk volt átbeszélni a ránk váró meccset. Megint úgy indultunk neki a mérkőzésnek, ahogy lassan rendszeressé fog válni. Három-négy órával a találkozó előtt tudom meg azt, hogy kik nem fognak jönni. Most például a kapusunk jelentette be, hogy megbetegedett, sajnálja, de nem tud jönni. Nekem kellett őt helyettesítenem. Több éven át Karancsberényben fociztam, így megbeszéltem a fiúkkal, otthon milyen erősek, amit be is bizonyítottak minden percben. Igazából mi nem az életünk formáját hoztuk, de most picit gyengébb játékkal is el tudtuk hozni a három pontot. Meg merem kockáztatni, ezt nem sok csapat fogja megcsinálni. Gratulálok a ‘berényieknek! Egy élmény volt, hogy egy helyi rangadót játszottunk, sok néző előtt. Fodor Zsolt elnök úrnak és Berki Krisztián barátomnak nagyon sok sikert kívánok, érjék el a bajnokságban kitűzött céljaikat!

A bajnokság aktuális állása: