2024.06.14.

Hozta a kötelezőt a Mátraterenye

Nem tudott meglepetést elérni a Tar.

Múlt vasárnap a Tart fogadta a Mátraterenye a vármegyei másodosztály negyedik fordulójában. Kiemelkedő esélyeshez méltó módon, pár perc alatt betaláltak a hazaiak, majd az első félidő derekán már kettővel vezettek. Bár a házigazdák fölénye egyértelműen látszott, az iram finoman szólva sem volt nagy, csordogált a meccs. Éppen a szünet előtt tovább nőtt a különbség. Rögtön a második felvonás elején ismét gólt kaptak a látogatók, akik hamarosan legalább a szépítésig eljutottak. Nem sokkal később újabb találattal válaszoltak a ‘terenyeiek, akik a hajrára is tartogattak két eredményes befejezést, így végül sima, hét egyes győzelmet elérve igazolták a papírformát.

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:

Mátraterenye SE-Tari SZE 7-1 (3-0)

Vezette: Kiss D. (Reviczki J.)

Mátraterenye SE: Suha – Kun (Nagy Noel, 75.), Bakos, Hadusovszki (Orosz, 65.), Nagy Norbert (Bocsó, 57.) – Kobolák (Szalai, 57.), Berki A., Budai K., Rácz M. – Budai L. (Nagy Sz., 57.), Puporka. Játékos-edzők: Berki Aladár, Dancsok Roland.

Tari SZE: Balázs P. (Bangó, 73.) – Tunyogi, Holtner, Nagy Z., Odler – Árminiczki, Figura, Kutka (Cserháti, 81.), Vincze (Kéri, 81.) – Nagy G. (Szolnoki, 65.), Kresák. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Sárga lap: Puporka, Hadusovszki, Orosz, ill. Tunyogi

Gól: Budai L. (4., 21.), Puporka (42., 46., 87.), Rácz M. (60., 90.), ill. Figura (53.)

Jók: Rácz M., ill. Figura

Berki Aladár: – Játszottunk egy olyan mérkőzést, ahol hét gólt tudtunk rúgni félgőzzel! Nem pörögtünk kellőképpen, felvettük ellenfelünk ritmusát és belealudtunk a meccsbe. Nem vagyok elégedett, sem a játékkal, sem az eredménnyel! Ez édeskevés lesz a bajnokság hátralévő szakaszában, ha valami jó helyezést akarunk elérni! A Tar csapatának további sok sikert kívánok! Mi pedig készülünk a következő megmérettetésre, ami nem lesz könnyű feladat.

Percze Ferenc: – Nagy változás nem történt, újra kikaptunk és maradunk a tabella jól megszokott helyén. A meccs pozitívuma, hogy bemutatkozott három új igazolás, akik, ha beépülnek a csapatba, minőségi javulást hozhatnak a játékunkban. Gratulálok a Mátraterenye csapatának és edzőjének a mérkőzésen mutatott jó teljesítményükhöz!

A bajnokság aktuális állása: