2024.06.13.

Megszerezte első bajnoki sikerét a Balassagyarmati SC

A Nagylóc ellen diadalmaskodott Babcsán Tibor brigádja.

Múlt szombaton a Nagylócot fogadta a Balassagyarmati SC a vármegyei másodosztály negyedik körében. Hét perc alatt bevették a kaput a házigazdák, majd az első félidő derekán büntetőből megduplázták előnyüket. Hamarosan tovább nőtt a különbség, aztán még a szünet előtt tizenegyesből jött a szépítés. A második felvonásban nem tudtak közelebb zárkózni a vendégek, ráadásul az összecsapás kétharmadánál még egyszer mattolták védelmüket. Végül sima, négy egy sikerre tettek szert a szezonban először örvendő hazaiak.

Vármegyei I. osztály, 4. forduló:

Balassagyarmati SC-Nagylóc SE 4-1 (3-1)

Vezette: Menczel J. (Kürtössy O., Nagy F. Zs.)

Balassagyarmati SC: Csordás Á. – Kovács A., Vas, Lukács, Varga K. (Horváth B., 65.) – Csábi B. (Csókási, 78.), Rodák, Csordás K., Szilveszter B. (Major, 59.) – Csábi B. (Kalász, 84.), Csábi T. (Pifka, 80.). Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Nagylóc SE: Oláh M. – Balázs B., Oláh Richárd (Varga B., 68.), Csík Cs., Oláh B. – Oláh Roland (Kökény B., 75.), Oláh A. (Oláh D., 60.), Csík D., Csík R. (Jurecska, 82.) – Medgyesi, Oláh Á. Vezetőedző: Bangó Barna.

Sárga lap: Csík R., Csík D.

Gól: Csábi G. (7.), Varga K. (21.), Csordás K. (26.), Csábi T. (63.), ill. Oláh Á. (36.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Babcsán Tibor: – Nagyszerű játékvezetés, a csapatoknak megfelelően vezették a mérkőzést. Jól játszottak a vendégek, tehetséges fiataljaik vannak és nagyszerű edzőjük. Sorolom a tényeket, hogy milyen remek a csapatunk. A hétközi edzésen tizenhárom-tizennyolc fő jelenik meg. Ezen a meccsen húszan jöttünk össze, két embert be sem tudtunk írni a jegyzőkönyvbe. Ez pedig azután történt, hogy az előző fordulóban kikaptunk. Ezt követően egy rossz szót sem mondtam a fiúknak. Van ilyen! Egy kiváló közösségünk van, amit biztatni kell. Szuper játékkal nyertünk. 

Bangó Barna: – Eléggé tartalékosan tudtunk kiállni. Pár játékosom nem a saját posztján játszott. Ez meg is mutatkozott a mérkőzésen. Fejben nem voltunk ott. A másikban kerestük a hibát és egymásra mutogattunk. Remélem, hogy a jövőben csapatként tudunk továbbmenni. További sok sikert kívánok a BSC-nek!

A bajnokság aktuális állása: