2024.03.01.

Harcos meccsen szerzett pontot a Karancslapujtő II

A második helyezett Mátramindszent ellen ért el döntetlent Szőrös Krisztián együttese.

Múlt vasárnap a Karancslapujtő második számú csapatnál volt jelenése a Mátramindszentnek a vármegyei második vonal huszonegyedik fordulójában. Nem történt meglepetés, igazán férfias küzdelemben voltak érintettek a felek. Az első félidőben nem is szolgáltatott gólt a csörte, annál komolyabb birkózást, egyik résztvevő sem ismert elveszett labdát. Aztán a térfélcsere után Pozsár révén gyorsan előnybe kerültek a látogatók, de a másik oldal Banka Kristóf postafordultával egalizált. A hátralévő időben már nem módosult az állás. Mindkét kapus becsülettel tette a dolgát. Külön kiemelendő a negyvenkilenc évesen remekelő Babják Csaba teljesítménye. Végül egy egyes döntetlennel fejeződött be több sárga lappal és egy hazai kiállítással tarkított ütközet.

Megyei II. osztály, 21. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Mátramindszent SE 1-1 (1-1)

Vezette: Gecse Z. (Elischer M., Reviczki J.)

Karancslapujtő KSE II: Babják – Gordos, Cseh, Laczkó (Oláh H., 13.), Tóth P. – Várbogyai, Botos, Sánta, Bozó – Fenes (Putnoki, 66.), Banka K. (Lavaj, 81.). Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Mátramindszent SE: Illefalvi – Kun, Zsákai, Gál, Lesziák (Kovács M., 18.) – Jakab, Kiss P. (Pál R., 59.), Pozsár, Budai K. – Rácz M., Budai L. Játékos-edző: Berki Aladár.

Sárga lap: Sánta, Szőrös, Tóth P., Gordos, Bozó, ill. Budai K., Berki A., Kovács M.

Piros lap: Várbogyai (83., Karancslapujtő KSE II)

Gól: Banka K. (49.), ill. Pozsár (48.)

Jók: Babják (a mezőny legjobbja), Gordos, ill. az egész csapat

Szőrös Krisztián: – Jó iramú mérkőzés volt. Picit keményebbé fajult a meccs, mint vártam. Voltak olyan momentumok, amik szerintem nem a sportpályára és annak környékére valók, de azt mindig a mérkőzés menete határozza meg, ezt ki, hogy tudja feldolgozni. Úgy gondolom, mindkét oldalon lehetett volna kiállítás, ha a játékvezető jobban felméri a pályán történteket. A játék nagy része a mezőnyben folyt, így egy kőkemény találkozót láthattunk. Reális eredmény született. További sok sikert az ellenfélnek, kívánom, hogy érjék el a céljukat! Nagyon szépen köszönöm Babják Csabának, hogy az utolsó pillanatban kisegített minket! Egy igazi sportember múltját és jelenét tükrözi, amit ő tett. 

Berki Aladár: – Úgy gondolom, hogy teljes mértékben reális eredmény születtet a mérkőzésen. Két nagyszerű kapusteljesítményt láttunk, egy jó iramú meccsen. Szerintem a szurkolók sem bánták meg, hogy kilátogattak. Azért van egy kis hiányérzetem a játékvezetésben, mert ha nem védi annyira játékvezetőtársát, akkor körülbelül hat darab sárga lapot kellett volna adni ennek az egy játékosnak, és azért úgy teljesen más lett volna a meccs képe! De sebaj, én sem állítanám ki a barátomat, kollégámat, viszont ez már túl feltűnő volt! Na, de mindegy, ez már a múlté, készülünk tovább és próbáljuk megtartani a pozíciónkat a tabellán, aztán minél több pontot szerezni. További sokk sikert a ‘Lapujtő csapatának! Köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen létszámban elkísértek minket és szurkoltak nekünk!

A bajnokság aktuális állása: