2024.02.29.

Folytatta jó otthoni sorozatát a Varsány

Pont nélkül maradt a Galgagyörk.

Múlt vasárnap a Galgagyörköt fogadta a Varsány a vármegyei második vonal huszonegyedik körében. Négy perc alatt megszerezték a vezetést a hazaiak, de az első negyedóra letelte után jött is a válasz. Lélektanilag a legjobbkor, éppen a szünet előtt megint betaláltak a házigazdák, majd az összecsapás kétharmadánál tizenegyesből tovább nőtt a különbség. Nem adták azonban föl a becsülettel harcoló vendégek és szépítettek. Ez az állás sem tartott sokáig. Hamarosan újra bevették a kaput, egyúttal végleg eldöntötték a meccset a négy kettes sikert elkönyvelő varsányiak.

Megyei II. osztály, 21. forduló:

Varsány SE-Galgagyörki SE 4-2 (2-1)

Vezette: Nyerges K. (Menczel J.)

Varsány SE: Baráth – Takács R., Puszta, Takács G., Csizmadia – Unyi (Király A., 83.), Király Sz. (Rigó, 46.), Hegedűs (Friskó, 88.), Báránkó – Szabó B. (Mlinkó, 75.), Havasi (Lehoczki, 83.). Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Galgagyörki SE: Farkas – Dávid L., János D., Madarász, Simon – Fehér, Jakus, Makkai, Katona (Nagy R., 56.) – Szugyiczki (Bugyi, 46.), Gyurika. Vezetőedző: Deme Csaba.

Sárga lap: Takács R., ill. Makkai

Gól: Havasi (4.), Puszta (45.), Báránkó (60.), Hegedűs (73.), ill. Dávid L. (16.), Madarász (65.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Báránkó Gábor: – Jól kezdte a csapat a mérkőzést. Hamar vezetést is szeretünk egy szögletből. Örültem, hogy igyekszünk szinte minden labdát játékkal és passzal eljuttatni a ellenfél kapuja elé. Sajnos egy pontrúgásból az ellenfél egyenlített, a sorfalban lévő játékos lehúzta a fejét. Puszta megnyugtatva küldte a csapatokat az öltözőbe, mert a lefújás előtt pontrúgásból ismét előnybe kerültünk. A második félidőben is próbálkoztunk szépen játszani, nyilván fogyott az erő, de így is sikerült egy büntetőt értékesíteni. Ezután volt a védelemben némi kis rövidzárlat, amit ki is használtak a vendégek. Picit vissza is jöttek a mérkőzésbe, de Hagedűs egy szép kényszerítő révén beállította a végeredmény. Egy korrekt csapat ellen, sportszerű találkozót játszottunk. Sok sikert nekik a folytatásban!

Deme Csaba: – Egy nagyon sportszerű mérkőzésen vagyunk túl. Erre a meccsre nagyon kevesen tudtunk elutazni, de aki jelen volt, az mindent megtett. Kis szerencsével és jobb helyzetkihasználással más eredményt értünk volna el. Sok sikert kívánok a Varsánynak!

A bajnokság aktuális állása: