2024.05.22.

Begyűjtötte első tavaszi pontját a Karancslapujtő II

A jó ideje menetelő Karancsberénnyel ikszelt Szőrös Krisztián brigádja.

Szombaton a Karancslapujtő tartalék együttesénél volt jelenése a Karancsberénynek a vármegyei másodosztály tizenhetedik fordulójában. Rögtön kirajzolódott a meccsen, hogy férfias küzdelemben fognak eldőlni a kérdések. Mindkét oldal tette a dolgát becsülettel, de a gól nem akart jönni. Szépen lassan peregtek a percek, lehetőségek is akadtak, de végül érintetlenek maradtak a hálók, így megosztoztak a pontokon a felek. A látogatók hosszú idő után először botlottak meg, míg a házigazdák első tavaszi bajnoki egységüket tehették zsebre.

Vármegyei II. osztály, 17. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Karancsberényi VSFC 0-0

Vezette: Kiss D. (Babcsán Zs., Kürtössy O.)

Karancslapujtő KSE II: Gordos M. (Szőrös, 33.) – Susán, Cseh, Fenes (Béres, 64.), Oláh K. (Lavaj, 76.) – Botos V., Putnoki, Tóth P., Bari M. (Gyurkó, 84.) – Gerhát Á., Banka K. (Gerhát K., 51.). Játékos-edző: Szőrös Krisztián.

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Nagy G., Szlatincsán, Vilk, Ispán A. (Fodor M., 66.) – Szilágyi, Szabó R., Hulitka D. (Oláh M., 71.), Illés – Mezei, Ispán V. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Bari, Gerhát, Tóth P., Susán, ill. Szilágyi

Jók: Cseh, Tóth P., ill. Illefalvi, Szőrös

Szőrös Krisztián: Nehezen indult nekünk a hét, mert az előző fordulóban joggal szaladtunk bele egy igen csúfos vereségbe. Egész héten azt beszéltük az edzésen részt vevő játékosokkal, hogy most már azért el kellene kezdenünk arra a helyes útra visszatérni, ahol igazából nekünk lennünk kellene. Meccs előtt elég rendesen sikerült saját magunkat felpaprikázni, inkább fejben rendbe tenni, hogy mi is lehet ennek a mérkőzésnek a célja. Mindenképpen az, hogy elindulunk abba az irányba, ahol nekünk tartani kellene. Magáról a találkozóról annyit, hogy a kezdősípszótól kőkemény párharcok által volt tarkítva. Mint játékos, mint bíró szempontjából egy igen nehéz mérkőzés volt. Ami szempontunkból inkább az volt, mert a harmincadik percben megsérült a kapusunk. Le kellett cserélni, én álltam be. Ez szerintem a ‘Berény ellen jó ómen, mert tavaly is így volt, és akkor sikerült egy nullra nyernünk. Most egy iksz jött ki belőle. A múltkori nyilatkozatomban arra céloztam, hogy szeretném megvédeni a srácokat, ami hála istennek, beigazolódott egy héttel ezelőtt. Ezek a fiúk többre hivatottak és többre képesek, mint amit akkor mutattunk. Úgy gondolom, nem véletlenül foglalja el a harmadik helyet a tabellán a mostani ellenfél. Jó játékosokkal, jó edzővel, és ezen a szinten jó körülményekkel rendelkező csapat. Most egy ki-ki meccset játszottunk, ahol aki talált volna egy gólt, az nyer. Szerintem reális a döntetlen. Kívánom az ellenfélnek és Berki Krisztián barátomnak, hogy mindenképpen őrizzék meg a dobogó harmadik helyét! Jó egészséget kívánok az egész csapatnak!

Berki Krisztián: Sajnos nem tudtuk azt a formát produkálni, amit múlt héten, és ez sajnos benne van a fociban! Utoljára a tizedik fordulóban vesztettünk pontokat, ami szerintem óriási teljesítmény a csapattól. Védekezésben és mezőnyben megvoltunk, bár itt is akadtak hibák. Volt egy pár lehetőség, amivel egy ilyen derbit el kell dönteni! Van ilyen is, nem szomorkodunk, hisz megszereztük az első döntetlenünket, és végül is nem kaptunk ki! Gratulálok a két kapusnak, mert ezen a nap ők voltak a legjobbak! További szép sikereket „Szőri” barátomnak és csapatának! Csapatunknak pedig csak gratulálni tudok az egy ponthoz! A pont, az pont, pláne akkor, ha ezt egy gyenge játékkal szerezzük!

A bajnokság aktuális állása: