2024.04.13.

Gólokban gazdag meccset nyert meg a Karancslapujtő II

Hiába kezdett jól a Balassagyarmati SC, sima vereség lett a vége.

Múlt vasárnap a Balassagyarmati SC-t fogadta toronymagas favoritként a Karancslapujtő tartalékcsapata a vármegyei második vonal huszonkettedik körében. Parádésan indították a meccset a vendégek, akik negyedóra alatt kétszer is beköszöntek. Szépen lassan felébredtek a sokkból a házigazdák, akik öt góllal válaszoltak a szünetig. A fordulás után már csak az volt a kérdés, mennyi lesz közte. Végül tizenegy hármas sikerre tettek szert a termelékeny napot kifogó hazaiak, akik arányban arányban is megérdemelten nyertek.

Megyei II. osztály, 22. forduló:

Karancslapujtő KSE II-Balassagyarmati SC 11-3 (5-2)

Vezette: Gyetvai B. (Szűcs M. L.)

Karancslapujtő KSE II: Hepp – Gordos (Bodor, 53.), Cseh, Zsély B., Béres (Danyi, 63.) – Susán, Botos V., Sánta (Putnoki, 53.), Fenes (Zsély D., 62.) – Oláh H. (Lavaj, 63.), Banka K. Vezetőedző: Szőrös Krisztián.

Balassagyarmati SC: Beniczky – Varga K., Rodák (Novák, 46.), Major (Tóth Á., 64.), Horváth B. – Csábi G., Pifka (Nagy G., 46.), Földi, Csábi B (Buzás, 60.) – Csábi T., Kovács A. Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Sárga lap: Gordos

Gól: Sánta (27.), Fenes (31., 39.), Susán (35.), Banka K. (41., 51., 58.), Lavaj (69., 86.), Zsély B. (80., 84.), ill. Kovács A. (2., 71.), Csábi G. (15.)

Jók: Botos V. (a mezőny legjobbja), Lavaj, Banka K., ill. Kovács A.

Szőrös Krisztián: – Nem úgy kezdődött számunkra a mérkőzés, ahogy mi azt elterveztük és ahogy megbeszéltük a srácokkal, mert közel tizenöt perc elteltével kettő nullára ment az ellenfél. Ekkor azt hittem, valahol rossz helyen vagyok… Aztán szerintem fejben rendezték magukban a srácok, hogy nem elég az, ha csak kimegyünk a pályára és elkezdtek futballozni. Már a szünetre öt kettővel mentünk. Hála istennek, most már azt is bebizonyították a fiúk, hogy a góllövéssel sincs problémánk. Húsz perc után felnőttünk a feladathoz és a végére bebizonyítottuk, hogy gólokban is meg tud mutatkozni a két csapat közötti különbség. Volt két lejátszónk a megye egyes keretből, mert pont a védelemben voltunk nagyon foghíjasan. Szerencsére van ilyen lehetőségünk, és a szezon során először éltünk is ezzel. Nekik külön szeretném megköszönni, hogy elfogadták a kérésünket, készségesen eljöttek és kisegítettek minket!

Babcsán Tibor: – Fantasztikus, élvezetes mérkőzés volt, amelynek örültek a hazai nézők. Számomra az első huszonhét perc nagyszerű élmény volt, vezettünk kettő nullra. Szinte hihetetlen volt a csapat remek játéka. Majd jött a dráma. Kilenc ifista játékos is pályára lépett a mai nap folyamán. Sajnos nagy volt rajtuk a teher. Majd lesz ez még jobb is, továbbra is bízok a fiatalokban! Sportszerű ellenféllel találkoztunk, jó volt a játékvezetés. További sok sikert a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: