2024.07.27.

Tovább robogott a Dejtár

Kétbodonyban is három pontot szerzett a listavezető.

Múlt szombaton Kétbodonyban volt jelenése a Dejtárnak a vármegyei harmadosztály Nyugati-csoportjának huszonegyedik fordulójában. A közelmúltban szomorú esemény rázta meg a vendég egyesület közösségét, elhunyt Gróf Ferenc, aki majd három és fél évtizeden keresztül vett tevékenyen részt a település labdarúgásában. Nyugodjék békében! A bajnokit a remek formában állomásozó látogatók indították jobban, tíz perc alatt meglett az előny. Próbálkoztak a hazaiak is, de ettől függetlenül nem sokkal a szünet előtt ismét gólt kaptak. A második etap elején két újabb találattal rukkoltak elő a dejtáriak, majd ugyan szépítettek a házigazdák, hamarosan újra kapitulátak. A hajrában tudtak faragni hátrányukból a kétbodonyiak, de tovább már nem csökkent a különbség, így öt kettes vereséget szenvedtek. Tovább robogott az éllovas.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 21. forduló:

Kétbodony SE-Dejtár SE 2-5 (0-2)

Vezette: Varga F. (Szász K., Hegedűs M.)

Kétbodony SE: Péter N. – Sirkó (Boros, 65.), Szorcsik, Nagy J., Kacsári (Mészáros, 67.)  – Takács B., Bencsik (Takács J., 57.), Jele, Kertész – Valusz, Kovács R. Edző: Bartyik Róbert.

Dejtár SE: Polyák – Balatoni, Szorcsik, Gál N., Varga G. (Balla, 61.) – Csabai (Trubin, 67.), Kürtössy (Dombi, 46.), Jakus (Hársfalvi, 71.), Gál M. (Kónya K., 80.) – Vachó, Szandai. Edző: Balga Ferenc.

Gól: Kovács R. (59.), Takács J. (81.), ill. Szandai (10.), Jakus (38., 53.), Dombi (47.), Vachó (61.)

Jók: Kertész, Takács B., Takács J., Kovács R., ill. Szandai, Jakus, Gál N.

Bartyik Róbert: – Ismét korán gólt kaptunk, ez rányomta a bélyegét a találkozóra, de be kell ismerni, egy jobb csapattól szenvedtünk vereséget. Kicsit kozmetikázhattunk volna az eredményen, de mindent megtettek a fiúk, ami az erőből telt, nem érheti szó a ház elejét. Gratulálok a Dejtárnak!

Balga Ferenc: – Sportszerű, alaposan felkészített csapat ellen játszottunk egy nagy iramú mérkőzést. Szimpatikus, jó közösséget láttam. Most nem is szeretnék mélyebben a meccsről nyilatkozni. További sok sikert kívánok a kétbodonyiaknak! A mérkőzés napján kaptuk a rossz hírt, hogy a sokak által ismert és kedvelt Feri bácsi elhunyt. Nagyon sokat tett a dejtári fociért, a mostani csapatom nagy része is a kezei alatt nőtt fel. Nyugodjék békében, szívünkben örökké élni fog!

A bajnokság aktuális állása: