2024.07.27.

Újabb szép skalpot szerzett a Nagylóc

A Feláldozhatókat is felülmúlta a jó formában lévő csapat.

Múlt szombaton a Feláldozhatókat fogadta a Nagylóc a vármegyei harmadik vonal Keleti-csoportjának huszonegyedik fordulójában. Férfias küzdelemben voltak érintettek a felek. Az első félidő derekán előnyhöz tudtak jutni a hazaiak, majd gyorsan növelték is lépésfórjukat. Nem adták azonban föl a látogatók, a második etap elején szépítettek, majd mentek tovább az egyenlítésért. Végül nem jött össze az egalizálás a vendégeknek, sőt az utolsó pillanatokban még egyszer beköszöntek a házigazdák, akik így három egyes sikert értek el.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 21. forduló:

Nagylóc SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 3-1 (2-0)

Vezette: Zsélyi Cs. (Csillik B. L., Sáfrány Sz. T.)

Nagylóc SE: Oláh M. – Rácz N. (Laczkó, 76.), Baranyi S., Oláh B., Oláh R. – Csík R., Juhász, id. Csík Cs. (Krivánszky, 87.), Varga B. (Mátyás J., 62.) – Csík D., Sámuel. Megbízott játékos-edző: Oláh Roland.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Botos R., Lakatos J., Csonka Achilles (Csonka Attila, 46.), Berki K. – Makó J., Csonka R., Makó D., Bartus – Medgyesi, Könnyű. Edző: Kardos Attila.

Sárga lap: Oláh B., Oláh M., Mátyás J., ill. Medgyesi, Bartus, Könnyű

Gól: Juhász (25.), Sámuel (27.), Mátyás J. (90.), ill. Bartus (52.)

Jók: az egész csapat, ill. Makó J., Berki Sz., Bartus

Oláh Roland: – A forgatókönyvet előre megírtuk az öltözőben már napokkal ezelőtt, hogy kinek mi lesz a posztja. Nem titok, szerettük volna legyőzni a Karancsságot, ami sikerült is. Fölemelt fejjel hagytuk el a játékteret! Ez a csapat, már nem az, mint amelyiket eddig simán meg lehetett verni! Aki Nagylócra jön futballozni, föl kell venni a komoly harcot a három pontért! Aki minket megvert, amikor tavaly mi voltunk idegenben, most visszavárjuk és mindegyiket meg fogjuk verni itthon! További sok sikert kívánunk a vendégeknek!

Kardos Attila: – Sajnos hétről hétre ugyanazokat tudom mondani. Úgy gondolom, mezőnyben jobbak voltunk a hazai csapatnál, de a focit még mindig gólra játsszák, amiből mi csak egyet, a  Nagylóc viszont hármat szerzett. Nem szoktam a játékvezetővel foglalkozni, de nem tudok elmenni az mellett, hogy két százszázalékos büntetőt nem kaptunk meg, és a kétes szituációkban mindig a hazaiak jöttek ki jobban, gratulálok Zsély művész úrnak, ismét jól játszotta a szerepét, bármi is legyen a szerepe. Most egy nagyon peches szériában vagyunk, minden kifelé pattan, az ellenfeleink pedig könyörtelenek velünk szemben. Gratulálok a hazaiaknak, rutinból megoldották a meccset!

A bajnokság aktuális állása: