2024.04.18.

Megszenvedett a sikerért a Varsány

Nagy küzdelemben maradt alul a Tar.

Múlt vasárnap Taron tette tiszteletét a Varsány a vármegyei második vonal huszonkettedik körében. Bár egyértelmű esélyesként tekinthettünk a látogatókra, meg kellett izzadniuk a győzelemért, nem adta olcsón a bőrét a becsülettel harcoló sereghajtó. Fél óra elteltével nagy nehezen Puszta révén megszerezték a vezetést a vendégek, ezután viszont jó darabig képtelenek voltak ismét betalálni. A hajrához érve a házigazdák emberelőnybe kerültek a házigazdák, akik ráadásul büntetőt is rúghattak, amit Göröcs bevágott. Nem tartott sokáig ez az állás, mert a varsányiak Kiss Ádám jóvoltából tíz fővel is ismét bevették a kaput. A hátralévő időben igyekeztek egyenlíteni a hazaiak, de már nem jártak sikerrel, így kettő egyes vereséget szenvedtek. Meg kellett harcolnia a pontokért Báránkó Gábor együttesének.

Megyei II. osztály, 22. forduló:

Tari SZE-Varsány SE 1-2 (0-1)

Vezette: Gecse Z. (Menczel J.)

Tari SZE: Balázs P. – Szakácsi, Nagy Z., Gubicskó, Gortva – Csépány (Petrovics, 46.), Ludányi, Göröcs, Csécsei (Nagy I., 31.) – Berki (Ravasz, 76.), Figura. Játékos-edző: Nagy Gábor.

Varsány SE: Baráth – Takács R., Rigó, Takács G., Mlinkó – Unyi, Hegedűs, Puszta, Lehoczki (Friskó, 63.) – Báránkó, Kiss Á. Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Ludányi, ill. Friskó, Hegedűs, Mlinkó

Piros lap: Puszta (71., Varsány SE)

Gól: Göröcs (72.), ill. Puszta (30.), Kiss Á. (74.)

Jók: Balázs P. (a csapat legjobbja), az egész csapat, ill. Mlinkó, Rigó

Nagy Gábor: – Egy nagyon jó meccsen vagyunk túl. Sajnos kikaptunk, de nagyon jól játszottunk, akár nyerhettünk is volna, kimaradt jó pár helyzetünk. Gratulálok a vendégeknek! Szeretném megdicsérni a kapusunkat, nagyon jól védett!

Báránkó Gábor: – Ez az a mérkőzés volt, ahol annyi helyzetet kidolgoztunk, hogy körülbelül öt meccset meg lehetett volna nyerni. Szinte minden támadó játékosnak legalább három-négy kihagyhatatlan helyzete volt. Ennek ellenére nyögvenyelős sikerrel tudtunk hazajönni. A végén annyira megnehezítettük a saját dolgunkat, hogy a lelkes és sportszerű hazai csapat az utolsó percben letámadott minket, hisz veszítenivalójuk nem volt, így kinyílt nekik a védelmük, ahol szintén helyzetek tömkelegét puskáztuk el. Alig vártam, hogy megszólaljon a hármassípszó! Nehéz mérkőzés vár ránk a hétvégén, ha ott is ennyi helyeztet kialakítunk, akkor baj nem lesz, de ha csak kettőt váltunk gólra, akkor biztosan… Sok sikert a sportszerű ellenfélnek!

A bajnokság aktuális állása: