2024.07.13.

Két érdekes csörtével zárul az ősz a vármegyei másodosztályban

A Rimóc Varsányra hivatalos, újrajátsszák a korábban félbeszakadó Tar-Nagylóc meccset.

Ezen a hétvégén még két mérkőzést megrendeznek a vármegyei másodosztály 2023/2024-es kiírásának őszi szakaszában, aztán jöhet a téli szünet. Egy korábban elhalasztott bajnoki pótlása mellett egy újrajátszásra kerülő meccset hoznak tető alá szombaton és vasárnap. Nézzük meg, mit várunk az érintett találkozókkal kapcsolatban!

Vármegyei II. osztály, a 11. fordulóból elhalasztott mérkőzés, 2023. november 18. (szombat), 13.00:

Varsány SE-Rimóc SE

Egyaránt vereségekkel hangoló gárdák csapnak össze a szomszédvárak csatájában. A hazaiak vállalhatónak mondható fiaskóban voltak érdekeltek egy héttel ezelőtt, míg a látogatók előbb egy kellemetlen mélyütést szedtek be, aztán legutóbb az éllovas otthonában maradtak alul. Nyilván mindkét társulat szeretne javítani, egy kifejezetten érdekes viaskodás is kibontakozhat majd a játéktéren. A házigazdák már nem kergethetnek komolyabb vágyalmokat, egy esetleges sikerrel a tizedik pozícióban töltenék a telet. Az őszi idény nagyobb részében remekelő, sokáig veretlen rimóciak már egészen biztosan a dobogó legalsó fokán mennek pihenőre, egy győzelem segítségével felzárkóznának a második helyezett BSE nyakára. Valamelyest esélyesebbnek érezzük Fábián Róbert társulatát, és ugyan számukra ismerős környezetben egyáltalán nem merjük leírni a másik oldalt, közelebb lehetnek az üdvösséghez a vendégek.

Vármegyei II. osztály, a 10. fordulóból újrajátszásra kerülő mérkőzés, 2023. november 19. (vasárnap), 13.00:

Tari SZE-Nagylóc SE

Emlékeztető gyanánt, még október 22-én szakadt félbe, mindmáig rejtélyes okok miatt a két csapat múltkori találkozója. A történtek kapcsán végül nagy nehezen megszülető döntés az lett, hogy a legelejétől kezdve, újrajátsszák az összecsapást a felek. Az eltelt időszakban a vendégek egy döntetlen után két vereséget könyvelhettek el, míg a tariak kétszer kikaptak, aztán a mögöttünk hagyott hétvégén bravúros győzelmet arattak idegenben. A diadal egyúttal azt is jelentette, hogy a szezonban először tudott nyerni Percze Ferenc brigádja. Az említett siker ellenére sereghajtóként vágnak neki a télnek a hazaiak, ezzel együtt, amennyiben ezúttal is zsebre tennék mindhárom pontot, látótávolságon belülről követhetnék majd közvetlen vetélytársaikat a közvetlen folytatásban. Egy nyílt sisakos, igazi ki-ki meccsre számítunk, ahol saját pályájukon több sansszal illetjük a házigazdákat, az sem volna azonban eget rengető meglepetés a vendégektől, ha két vállra fektetnék ellenlábasukat.