2024.06.24.

Simán nyert idegenben a Karancsalja

Nem termett babér a Galgagyörknek.

Múlt szombaton Galgagyörkön volt jelenése a Karancsaljának a vármegyei élvonal tizenhatodik fordulójában. Remekül kezdtek a vendégek, már a negyedik percben betaláltak. Ezt követően viszont jó darabig kellett várni egy újabb gólra. Próbálkoztak becsülettel a házigazdák, ezen a napon azonban ez ennyire volt elég. A második felvonás felnél a duplázó Puporka Richárd gyakorlatilag eldöntötte a meccset, majd hamarosan Ispán Alex végleg lezárta azt. Három nullra nyertek a látogatók.

Megyei II. osztály, 16. forduló:

Galgagyörki SE-Karancsaljai MSE 0-3 (0-1)

Vezette: Bíber J. (Sirankó F., Együd R.)

Galgagyörki SE: Farkas – Bagyal, Madarász, Jakus, Dávid L. – Gyurika, János D., Makkai, Katona (Deme, 56.) – Turi (Tóth Cs., 75.), Szklevan. Játékos-edző: Deme Csaba.

Karancsaljai MSE: id. Puporka K. (Ivanics, 38.) – Lehoczki (Bettes, 66.), Bolyós, Farkas, Ispán A. – Lantos (Csicsman, 75.) – Puporka R., Kobolák (Varga Á., 80.), Ispán V., Miklós G. – Oláh F. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Sárga lap: Ispán A.

Gól: Puporka R. (4., 69.), Ispán A. (73.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Deme Csaba: – Sok hiányzóval és a kezdőcsapatban két sérült játékossal sikerült elkezdenünk a mérkőzést. Jól játszottunk, de megérdemelt vendéggyőzelem született. Sok sikert kívánok a Karancsaljának!

Smelkó Károly: – Sportszerű csapat ellen, úgy gondolom magabiztosan nyertünk. Gratulálok a csapatnak és további sok sikert a szimpatikus hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: