2024.07.27.

Elvárható győzelemmel kezdte a tavaszt a Rimóc

Csúnya verést kapott a Bátonyterenye II.

Múlt vasárnap a Bátonyterenye tartalék együttesénél tette tiszteletét a Rimóc a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenötödik körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a vendégek, kétszer is betaláltak az első negyedórában. A szünetig még háromszor tudott eredményes lenni Fábián Róbert legénysége, idejekorán eldőlt tehát minden. A második etapban már csak két góllal rukkoltak elő a látogatók, Rácz Adrián mesternégyesig, Balázs Lajos dupláig jutott. Végül hat nullra nyertek a rimóciak.

Megyei III. osztály, Keleti-csoport, 15. forduló:

Bátonyterenyei TC II-Rimóc SE 0-6 (0-4)

Vezette: Menczel J. (Zsélyi Cs.)

Bátonyterenyei TC II: Szabó I. – Dancsok, Rimai R., Jakubovics, Sipkó Bálint (Varga B., 51.) – Balogh, Pöstényi – Bogdán (Szőke, 46.), Sipkó Bence, Rimai N. – Siraky (Kürti, 46.). Edző: Smelkó Károly.

Rimóc SE: Janusek – Rácz Sz. (Golopi, 60.), Csizmadia, Kis I., Szoldatics D. (Szoldatics M., 46.) – Bangó Bendegúz, Bangó Barna (Bangó R., 31.), Imre Z., Veres – Balázs L., Rácz A. (Czupkó, 72.). Edző: Fábián Róbert.

Sárga lap: Ispán A.

Gól: Balázs L. (8., 74.), Rácz A. (11., 24., 35., 59.)

Jók: Jakubovics, Sipkó Bence, Pöstényi, ill. az egész csapat

Smelkó Károly: – Sajnos be kell látni, ebben a formában, mi nem vagyunk még ebbe az osztályba sem valók! De azért, akik eljöttek játszani, mindenképp köszönetet érdemelnek!

Fábián Róbert: – Tartottam ettől a találkozótól, ugyanis az utóbbi hetekben nem sikerültek a felkészülési mérkőzések, betegségek és egyéb elfoglaltságok miatt. A meccsen a csapat harminc percig játszotta azt, amit kértem. Sok helyzetünk volt, aminek csak a töredékét tudtuk gólra váltani. Remélem, ez annak tudható be, hogy rég játszott a csapat! Gratulálok a fiúknak a győzelemhez! A szimpatikus Bátonyterenyének pedig sikerekben gazdag folytatást kívánok!

A bajnokság aktuális állása: