2024.07.27.

Pontot rabolt Rétságról a Kétbodony

Gól nélkül ért véget a csapatok csatája.

Múlt szombaton a Kétbodonyt fogadta a Rétság a vármegyei harmadik vonal tizenötödik körében. Érdekesség, hogy nem szolgáltatott gólt a csörte. Gyűrték-gyűrték egymást a csapatok becsülettel, de csak helyzetekig jutottak. Masszívan állták a sarat a látogatók, akik egyáltalán nem voltak alárendelt szerepben. Ezúttal nem jöttek a hazai találatok, így meg kellett elégedniük a nulla nullás döntetlennel.

Megyei III. osztály, Nyugati-csoport, 15. forduló:

Rétság FC-Kétbodony SE 0-0

Vezette: Bangó R.

Rétság FC: Barna – Tövis, Benkocs B., Molnár (Hekli, 72.), Rózsa (Bajzek, 72.) – Szklenár (Durján, 70.), Körmöci, Ragács (Benkocs K., 56.), Kenyeres (Benkő, 64.) – Mák (Fritz, 72.), Pataki (Tajthy, 56.). Edző: Havay Zoltán.

Kétbodony SE: Rados – Ódor, Szorcsik, Farkas, Nagy J. – Takács B. (Takács J., 87.), Nagy B., Jele, Kertész (Tóth J., 62.) – Kovács R. (Bencsik, 89.), Valusz. Edző: Bartyik Róbert.

Sárga lap: Molnár, Bajzek, ill. Szorcsik, Nagy B.

Jók: senki, ill. Rados, Szorcsik, Valusz

Havay Zoltán: – Egy küzdelmes, jó iramú mérkőzést sikerült játszani. Sok sikert a Kétbodony csapatának!

Bartyik Róbert: – Kibrusztoltuk. Egy jó iramú, rakkolós meccs volt, ahol mindenki odatette magát, és így sikerült egy pontot elhoznunk. Gratulálok a fiúknak, és örülök, hogy ismét lehoztuk kapott gól nélkül!

A bajnokság aktuális állása: