A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Kisbali Gábor

Gabi

Duplával segítette szép győzelemhez csapatát a Bánkot legyűrő Mihálygerge rutinos támadója.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről-hétre meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenötödik kört követően a Mihálygerge SE rutinos csatárára, Kisbali Gáborra voksoltunk, aki duplával vezette győzelemre a Bánkot három-egyes arányban felülmúló együttesét. Most pedig jöjjön a fontos gólokat szerző támadóval készített riportunk!

– Hogyan gondol vissza a találkozóra?

– Tudtuk, hogy egy jó csapat látogat el hozzánk, ennek szellemében készültünk a mérkőzésre – mondta Kisbali Gábor. Az edzőnk, Oláh Béla kellőképpen felkészített és feltüzelt minket a meccs előtt, szokásához híven. Kidolgozta a megfelelő taktikát, elmondta, hogy a jó eredményhez több, mint száz százalék kell, a teljes kilencven percet végig kell koncentrálni, így tudunk meglepetést okozni. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az elején egy gyors góllal vezetést szereztünk és ez megnyugtatta a csapatot. Az első félidőben voltak itt is, ott is lehetőségek. A szünethez közeledve a Bánk egy pontrúgásból szépített, de mielőtt a pihenőre vonultunk volna, egy újabb gólt tudtunk szerezni, így egygólos előnnyel mentünk ki a pihenőre. A második félidő elején újabb találatot sikerült elérnünk, ami kettő gólra növelte az előnyünket, ez így adott egyfajta biztonságot a csapatnak. A továbbiakban a Bánk mindent egy lapra feltéve rohamozott, három-négy kapufát is rúgott, plusz egy tizenegyest hibázott, így igazából a kétgólos előnyünk az összecsapás végéig megmaradt. Szerintem a csapat sokat tett a sikerért, így megérdemelten nyertük meg a meccset.

– Milyen körülmények között vette be a kaput?

– Az első gólom egy bal oldalról beadott labda volt, ami átment a hosszúra, Móricz Krisztián elé, aki egyből kapura rúgott. A gólvonalról még tudott menteni a Bánk védője, de a kipattanó labdát három-négy méterről a kapuba pofoztam. A második találatom a bal oldalról, a tizenhatossal egy magasságban egy szabadrúgás volt. Jobb lábbal a rövid kapufa mellé csavartam a lasztit a sorfal fölött.

– Miképpen vélekedik együttese eddigi tavaszáról?

– Két hazai meccsünk volt, a Tar és a Bánk ellen, mindkettőt sikerült behúzni. Jó úton haladunk, és remélem, a hátralévő meccseken tudunk még meglepetést okozni.

– Jelenleg mekkora esélyt lát rá, hogy bekerülhetnek a felsőházi rájátszásba?

– Ha az előttünk álló mérkőzéseken is így tudnánk gyűjteni a pontokat, akkor az előttünk lévő Mátraverebélyt képesek lennénk megelőzni, és meg tudnánk erősíteni a pozíciónkat a felsőházi rájátszásban.

– Önöknél volt valamilyen hatása a koronavírusnak a mögöttünk hagyott időszakban?

– Eddig csak egy meccset kellett lemondanunk betegség miatt, nem volt ki a létszám. Hétről-hétre félve megy a csapat a mérkőzésekre, hiszen senki nem szeretne megbetegedni. De kellő óvatossággal és odafigyeléssel próbáljuk lejátszani a mérkőzéseket.

– Vasárnap Bercelre látogatnak. Mit vár a meccstől?

– Nehéz mérkőzésre számítok. Tavaly a Bercellel gól nélküli döntetlent játszottunk hazai pályán. Igazából, ha olyan lesz a csapat teljesítménye, mint a két hazai találkozónkon, ponttal vagy pontokkal tudunk hazatérni Bercelről.

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Puporka Richárd

Csereként beállva szerzett triplával segítette fontos idegenbeli sikerhez csapatát a Magyargécen nyerni tudó Karancsalja csatára. Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. A legutóbbi körök után a keleti-csoportban vitézkedő Karancsalja támadója, Puporka Richárd mellett döntöttünk, aki csereként […]
error: Content is protected !!