2024.04.22.

Bravúrpontot szerzett a Bátonyterenye

A Pásztó ellen ért el döntetlent Forgó Péter együttese.

Szombaton Hatvanban fogadta a Bátonyterenyét a Pásztó a vármegyei élvonal tizenhetedik körében. Remekül indították a csörtét a házigazdák, és kicsivel több, mint negyedóra alatt kétgólos előnyre tettek szert. Szépen lassan felébredt a másik oldal és az első etap felénél jött a szépítés. Ezt követően egy darabig nem módosult az állás, de nem adta fel a hátrányban lévő alakulat és a második felvonás derekán jött az egalizálás. Myszor duplázott. Kisvártatva Bocsi révén már a bátonyiak vezettek, de a hajrában az egy kihagyott büntető utáni kipattanóból ismét betaláló Tari kialakította a három hármas végeredményt. Bravúros pontot tett zsebre Forgó Pétet társulata.

Vármegyei I. osztály, 17. forduló:

Pásztó SK-Bátonyterenyei TC 3-3 (2-1)

Hatvan, Népkert Sporttelep, 70 néző. Vezette: Molnár L. (Hegedűs M., Péter Cs.)

Pásztó SK: Hepp – Almási, Lipták, Kotasz (Molnár B., 84.), Békési – Percze, Kelemen – Hegedűs, Szőllősi (Jánosik, 70.), Ocsovszki (Nagy Zs., 58.) – Tari. Vezetőedző: Smelkó Károly.

Bátonyterenyei TC: Zsignár – Bakos T. (Kovács D., 48.), Almási (Pál-Balázs, 84.), Kiss B., Berki Sz. – Sasvári (Szomora, 73.), Sárközi, Zsákai, Lenkei – Myszor, Bocsi. Vezetőedző: Forgó Péter.

Sárga lap: Tari, ill. Lenkei, Almási, Bocsi, Kiss B.

Gól: Tari (4., 81.), Ocsovszki (16.), ill. Myszor (23., 62.), Bocsi (80.)

Jók: Percze, Almási, Lipták, Tari, Ocsovszki, ill. Myszor, Sárközi, Kovács D., Bocsi

Smelkó Károly:Jól kezdtünk, kétgólos előnybe kerültünk. Aztán nagy visszaesés következett. A végén örülnünk kellett az egy pontnak. Gratulálok a bátonyi csapatnak!

Forgó Péter: Kicsit belealudtunk a kezdésbe, ezért korán kétgólos hátrányba kerültünk. Ellenben ezután, fokozatosan kezdtük megtalálni azt a játékot, amit szeretnék látni a csapattól. Remek csapatmunka, szép gólok, ezen a szinten kiváló egyéni teljesítmények, melyekkel sikerült a magunk javára fordítani az eredményt. Sajnos miután megszereztük a vezetést, egy félperces figyelmetlenség miatt tizenegyest kaptunk, amit bár kivédett kapusunk, a kipattanó szerencsétlenségünkre az ellenfélhez pattant, így sajnos veszítettünk két pontot. Összességében nagyon büszke vagyok a csapatra, hogy az ötödik helyezett ellen ilyen teljesítménnyel pontot szerzett! Külön öröm számomra, hogy a mérkőzésbe beszálló játékosok, kivétel nélkül pluszt adtak a csapatnak a beállásuk után. 

A bajnokság aktuális állása: