2024.05.01.

Ellentétes eredményeket tudhat maga mögött a Salgó FC és a Talent

Előbbi csapat győzelemmel, míg utóbbi gárda vereséggel melegített a két együttes hétfő esti találkozójára.

A hét közepén régiónk mindkét férfi felnőtt csapata parkettre lépett a Heves vármegyei szervezésű férfi futsal NB III-ban. Egyaránt idegenben várt feladat együtteseinkre. Míg a szezonban először örvendő Salgó FC nyerni tudott, a Talent 2019 SE kikapott Hatvanban. Hétfőn jöhet az egymás elleni összecsapás. Lássuk a mögöttünk hagyott találkozók részleteit!

Heves vármegyei szervezésű Férfi Futsal NB III, Északi-csoport, 12. forduló:

Cageball KTSK-Salgó FC 4-11 (1-3)

Csömör, Sportcsarnok. Vezette: Csatlós A. Zs., Szabó B. (Kecső R. J.)

Cageball KTSK: György-Ambrus – Guzy, Szabó D., Cseh, Kiss P. Cserék: Paár, Huzián, Bocskai.

Salgó FC Sirkó – Jakab, Domán, Jedlicska, Gyetvai. Cserék: Tőzsér, Menczel, Puporka K.

Sárga lap: Cseh, Bocskai, ill. Tőzsér, Jakab

Piros lap: György-Ambrus (35., Cageball KTSK)

Gól: Huzián (13.), Szabó D. (35.), Kiss P. (39., 39.), ill. Domán (9., 16., 18., 26., 40.), Jedlicska (21., 36., 38.), Gyetvai (34., 34.), Menczel (40.)

Kecskés Gábor: – Jól kezdtük a mérkőzést, a srácok maximálisan betartották azokat a dolgokat, amiket az öltözőben megbeszéltünk. Még az első tíz percen belül sikerült megszerezni a vezetést, amire a hazaiak nem sokra rá válaszolni tudtak. Az időkérést követően nagyobb sebességi fokozatba tudtunk kapcsolni és kétgólos előnnyel tudtunk szünetre menni. A második félidő tizennegyedik percére már hatgólos előnyünk volt, így próbáltunk új játék szituációkat is gyakorolni. Kiemelni senkit sem szeretnék, mert mindenki extrát nyújtott, és csapatként értük el az eredményt és szereztük meg az első győzelmünket! A szimpatikus Cageball csapatának sok sikert kívánunk a bajnokság további részében! Hajrá, Salgó FC, hajrá, Építők!

Hatvani SZSE-Talent 2019 SE 5-1 (3-0)

Hatvan, Kodály Zoltán Általános Iskola Tornaterme. Vezette: Lucián J., Gergely M. (Koren T.)

Hatvani SZSE: Bódi – Mészáros, Czakó, Panyi, Zöldi. Cserék: Lakatos, Sóss. Vezetőedző: Szabó Zoltán.

Talent 2019 SE: Tóth R. – Griffaton, Dávid M., Lavkó, Hugyecz. Cserék: Kárász, Pistyúr D., Nyírjei, Mindszenty, Kántor. Vezetőedző: Naszály Aladár.

Sárga lap: Zöldi, Sóss, ill. Dávid M., Kárász

Gól: Lakatos (12., 29., 39.), Zöldi (15.), Panyi (20.), ill. Mindszenty (27.)

Naszály Aladár: – Jó csapat a Hatvan, letámad, nyomás alá helyezi a labdakihozatalunkat, veszélyes centerjátékkal gólerősek. Jól indult a mérkőzés, letámadás elleni labdakihozatalunk jól működött, gólhelyzeteket alakítottuk sorban ki, ami kimaradt vagy a kapus hárított. Érett a gól!  Nem várt fordulat után két elkerülhető gólt kaptunk. A srácok tették a dolgukat, sok-sok helyzetet építettek ki, a gól nem jött. A Hatvan kapusa szenzációsan védett. Tudtuk, ha betalálunk, meccsben vagyunk. Nem volt a levegőben, de sajnos mi kaptunk. Fordulás után szépítettünk, jól kezdtünk. Mint előzetesen a mérkőzés folyamán, most sem mi tudtunk közelebb kerülni. Maradt az öt a négy elleni játékhelyzet. Volt még időnk javítani. Azon kívül, hogy a hátralévő időben csak nálunk volt a labda, már gólt nem tudtunk szerezni. Gratulálunk a Hatvan csapatának! Azt gondolom a mai meccs képét a váratlanul elkerülhető két gól, valamint az ellenfél szenzációs kapusteljesítménye, és a mi gyenge helyzetkihasználásunk határozta meg.