2024.07.25.

Korábbi önmagát idézte a Silver Tüzép-Karancslapujtő

Mohorán javította ki legutóbbi vereségét a listavezető.

Szombaton Mohorán tette tiszteletét a Silver Tüzép-Karancslapujtő a vármegyei élvonal tizenhetedik fordulójában. Igen motiváltan szálltak ringbe a látogatók, irányították a meccset, az első félidő derekán pedig be is találtak. Tóth Olivér tudott eredményes lenni. A szünetig már nem jött újabb gól, a második félidő elején viszont elég hamar. Kecskés növelte övéi lépésfórját. Hamarosan Szeles is mattolta az ellenfelet, egyúttal lerendezve az érdemi kérdéseket. A hátralévő időben nem tudtak közelebb férkőzni a hazaiak, így végül három nullra nyert a korábbi vereségét a lehető leghamarabb feledtető éllovas.

Vármegyei I. osztály, 17. forduló:

Unicum FC Mohora-Silver Tüzép-Karancslapujtő KSE 0-3 (0-2)

Mohora, 100 néző. Vezette: Kovács M. (Dobsonyi L., Szász K.)

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D., Telek, Kotasz (Széles B., 10.), Lavkó – Hugyecz (Rados, 46.), Káposzta, Vandornyik, Hegyvári (Pécsi, 47.) – Széles G. (Strihó, 76.), Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Silver Tüzép-Karancslapujtő: Vida – Romhányi, Sulcz (Zsély, 78.), Sándor A., Tóth O. (Laczkó, 88.) – Horváth T., Kovács B. (Banka D., 63.), Bonivárt, Szeles – Kecskés (Híves, 70.), Pál G. (Rátóti, 59.). Vezetőedző: Szabó Gábor.

Sárga lap: Szita, Vandornyik, ill. Pál G., Bonivárt, Sulcz, Sándor A., Tóth O.

Gól: Tóth O. (26.), Kecskés (51.), Szeles (67.)

Jók: Földi, ill. az egész csapat

Baranyi Tibor:Azzal kezdeném, hogy egy nagyon jó csapat látogatott hozzánk. A kilencven perc alatt igazából megérdemelt győzelmet szereztek. Voltak viszont a mérkőzésnek olyan periódusai, amikor úgy érzem, fel tudtuk venni a bajnokaspiránssal a versenyt. Láttam biztató jeleket, amire lehet építkezni és a jövőt tervezni. Nem tudok mást tenni, csak egy nagyon jó csapatnak gratulálni a győzelemhez! A mienknek pedig azt kívánom, fel a fejjel, mert nem volt ez olyan rossz, mint amilyennek látszódott!

Szabó Gábor: Természetesen ilyenkor más a szituáció. Nagyon boldogok vagyunk, hogy győztünk, főleg itt Mohorán. Nem is tudom, hogy nekünk mikor sikerült a ‘lapujtői csapattal itt nyernünk. Ez nagyon nagy siker! Teljesen más mentalitásan játszottunk, mint a múltkor. Egész héten készültünk, ahogy edzettek a gyerekek, példaértékű volt. Nem is gondolkoztam másban, csak abban, hogy ilyen lesz az egész. Le a kalappal az egész csapat előtt! Nagyon motiváltak voltunk, nagyon szép gólokat rúgtunk, fizikálisan megvoltunk. Végig domináltuk a mérkőzést. Ez mindenképpen a csapatunk erejét mutatja, hogy a sok negatív hang ellenére ugyanúgy beleálltunk a meccsbe és megyünk tovább. Egy ilyen fontos találkozót lehozni, mindenképpen kecsegtető a jövőre nézve. Sok sikert kívánunk az ellenfélnek! Velük egyébként nem is olyan sokára ismét összefutunk, mert a kupában megint velük játszunk. Élvezzük ennek minden percét!