2024.04.16.

A hétvége játékosa a Vármegyei II. osztályban: Unyi Szabolcs

Triplával segítette szép győzelemhez csapatát a Karancslapujtő II-t megtréfáló Varsány középpályása.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre megválasztja a Vármegyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A most futó idény tizennegyedik köre után a Varsány középpályása, Unyi Szabolcs mellett döntöttünk, aki triplával segítette szép sikerhez a Karancslapujtő II ellen három egyre nyerni tudó együttesét. Most pedig következzen a jó napot kifogó játékossal készült interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a legutóbbi találkozóra?

– Először is, örülök hogy engem választott a Nógrádifutball a Nógrád vármegyei másodosztály hétvégi emberének – vágott bele Unyi Szabolcs. Köszönöm a megkeresést! Igazából, szerettük volna az őszi tíz kettes fiaskót helyrehozni, az első tavaszi meccsen hazai pályán nyerni. A mérkőzés az első perctől kezdve ki-ki párharcnak indult, a ‘Lapujtő, illetve mi is próbáltuk a játékot uralni. Helyzetek akadtak itt is-ott is, végül a helyzeteinket mi jobban értékesítettük három pontrúgásból, és itthon tudtuk tartani a három pontot.

– Mi a véleménye saját teljesítményéről?

– Sem a csapat, sem pedig én nem zártunk olyan őszt, amilyet mindenki elvár. Azonban remélem, tavaszra fordul a kocka és jobb teljesítményt nyújtok.

– Minek lehetett köszönhető az őszi gyengélkedés?

– A csapat sokszor tudása alatt, hitehagyottan játszott ősszel, illetve sokszor a szerencse sem állt mellettünk jó pár meccsen Ezek mellett rengeteg kulcsember hiányzott egy-egy mérkőzésről, illetve akadt pár sérült is, akik tavaszra fel tudtak épülni

– Hogy telt a téli szünet együttese háza táján?

– A csapatból sokan a balassagyarmati teremtornán szerepeltek, illetve január elejétől igyekeztünk teremben is mozogni, hol kisebb, hol nagyobb létszámban.

– Összességében mit vár a tavasztól?

– Mindenképp szeretnénk felzárkózni, több pontot szerezni, jól focizni, illetve építkezni a következő szezonra, a csapategység terén és élbolyba tartozni.

– Szombaton Mihálygergére hivatalosak. Mire számít a soros erőpróbán? 

– Onnan is szeretnénk a három pontot hazahozni, minden meccs nehéz idegenben, de mindenképp győzni megyünk! Hajrá, Varsány!