A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Jele Csaba

Gabi

Mesternégyessel segítette fontos sikerhez együttesét a Mihálygergén felülkerekedő Bercel csatára.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről-hétre meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenhatodik kör után a Bercel KSK támadója, Jele Csaba mellett döntöttünk, aki mesternégyessel segítette sikerhez a Mihálygergét hat-hármas arányban két vállra fektető alakulatát. Most pedig jöjjön az újabb remek produkcióval előrukkoló csatárral készített riportunk!

– Hogy tudná feleleveníteni a mérkőzést?

– Elég jól kezdtünk, már az első pár percben is lehetett érezni a csapaton az elszántságot – mondta Jele Csaba. Gyorsan meg is tudtuk szerezni a vezetést egy szabadrúgásból. Nem sokra rá pedig egy véleményes tizenegyesből kiegyenlítettek, de hál’ istennek, ez minket paprikázott föl és még az első félidő végén berámoltunk hármat, ezzel eldöntve a lényegi kérdéseket. A második félidőben már közel sem játszottunk jól, de a különbséget megtartva, teljesen jogosan nyertünk ilyen arányban is.

– Miképpen festettek a góljai?

– Az elsőnél tizenhat méter tíz centiről kiharcoltam egy szabadrúgást, a kapus jól fel is állította a sorfalat, de számomra érthetetlen módon beállt a sorfal mögé, úgyhogy nagy erővel belőttem a hosszú kapufához a labdát. A másodiknál kaptam egy fölpasszt, lefordultam a védőmről a pálya szélén, és befelé cselezve, még két hátvéd mellett eltoltam a lasztit, majd nagy meglepetésemre bal lábbal, amit körülbelül csak futásra használok, sikerült eltekernem a hosszút tizenhatról. A harmadiknál egy felívelést követően alacsony Zagyi barátom továbbcsúsztatta a labdát, az engem fogó védő próbált fellökni, de ő esett el, aztán megtoltam a játékszert, és szintén tizenhatról nagy erővel kilőttem a hosszú felsőt. A negyediknél kaptam egy passzt a tizenhatoson belülre, lefordultam a védőmről, és a kicsúszó kapus fölött átpörgettem a labdát.

– Továbbra is vezeti a góllövők listáját. Mit reagálna, ha a nyáron megkeresné egy megye egyes klub?

– Nem zárkózom el semmitől, de a megye egyben azért muszáj minimum heti kettőt edzeni, és mivel három műszakban dolgozom, ezért így elég nehéz lenne.

– Milyen esélyt lát rá jelenleg, hogy csapata képes lesz kiharcolni a felsőházba kerülést?

– Sajnos nem a mi kezünkben van a sorsunk, két kötelező győzelem van hátra, és ha ezeket hozzuk, akkor lehet szurkolni, hogy a Mátraverebély és a Mihálygerge bukjon.

– Adott esetben melyik lehetőséget választaná: sikerül az első ötbe kerülés a rájátszásra, de nem lesz gólkirály, vagy pedig azt a forgatókönyvet, hogy csak az alsóházban tudják folytatni, de összejön a végső elsőség a mesterlövészek egyéni versenyében?

– Kicsit meggondolva, ha el is érjük a felsőházat, akkora a ponthátrányunk, hogy előrébb nem nagyon lépkednénk a tabellán, de azt hozzátenném, ha lenne reális sanszunk a dobogóra, akkor nem lenne kérdés, hogy az előbbi lenne a válasz. A gólkirályi címet viszont már nagyon régóta kergetem, és most már egyszer végre nagyon az akarok lenni, úgyhogy lehet kicsit önzőnek tűnik, de a utóbbi eshetőségre szavaznék. Úgyis mindig megkapom a csapattól, hogy önző vagyok, akkor legyen végre egyszer igazuk is.

– Vasárnap Tarra látogatnak, ötödik sárga lapja miatt viszont nem léphet pályára. Vajon mennyire lesz így nehéz a többieknek?

– Ezt az akadályt mindenféleképpen vennünk kell nélkülem is, és bízok a csapatban. Tudom, hogyha úgy küzdünk, mint a Mihálygerge ellen, akkor nem érhet minket nagy probléma.

Next Post

Így néz ki a tizenhetedik forduló válogatottja a megye egyben

Rovatunkban egy csapattá verbuváljuk az adott pontvadászat aktuális körében legjobb teljesítményeket jegyző játékosokat. Az előző hétvégén a tizenhetedik körrel folytatódott az aktuális szezon a megye egyben. Ahogy azt már korábban megszokhatták a minket követők, a tavaszi idényben is minden forduló után össze fogjuk állítani a pontvadászat soros mérkőzéseinek válogatottját, mely […]
error: Content is protected !!