2024.05.27.

A hétvége játékosa a Vármegyei II. osztályban: Odler Dávid

Csapata legjobb teljesítményét jegyezve vette ki a részét együttese sikeréből a Balassagyarmati SC-nél első bajnoki sikerét megszerző Tar középpályása.

Szerkesztőségünk a tavaszi szezon során is hétről hétre megválasztja a Vármegyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A most futó idény tizenharmadik köre után a Tar középpályására, Odler Dávidra voksoltunk, aki csapata legjobbjaként vette ki a részét a Balassagyarmati SC-nél első bajnoki sikerére szert tevő Tar kettő egyes győzelméből. Most pedig jöjjön a remek produkcióval előrukkoló játékossal készült interjúnk!

– Hogyan tekint vissza az első bajnoki sikerükkel záruló találkozóra?

– Úgy gondolom, egy viszonylag jó kezdést követően lehetett érezni, hogy van mit keresnünk a pályán, aztán hullámvölgyek után a szerencse végre a mi oldalunkra állt – mondta Odler Dávid. Az utolsó percben tudtuk megrúgni a győztesgólt a rossz napot kifogó ellenfélnek. Ezen a meccsen ismét bebizonyosodott, hogy az akarat mennyire fontos ilyen szinten is. Mihamarabbi felépülést kívánok a BSC csapatkapitányának!

– Mi a véleménye saját teljesítményéről?

– Köszönöm az edzőmnek és csapattársaimnak, akik bizalmat szavaztak nekem, és jónak látták a játékomat! Próbálok meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtani, de úgy vélem, hogy lesz ettől még jobb is… Meg kell maradnunk egyelőre a magunk szintjén.

– Miképpen vélekedik csapata eddigi szezonjáról?

– Sereghajtóként nem sokszor örülhettünk, ez a tabellán lévő pontokból meg is látszódik. Nehéz hétről hétre úgy pályára lépni, hogy nem mi vagyunk a favoritok. Többször megkaptuk már, hogy „pedig jók voltatok…” Sajnos ez kevés játékost vigasztal. Az idény elejéhez képest viszont valami elkezdődött, ez látszik és érezhető már most. Bízom benne, hogy a közeljövőben ugyanezen az úton megyünk tovább.

– Nyáron csatlakozott mostani együtteséhez. Miért döntött így?

– Egy év kihagyás után, régi ismerősöm rábeszélt egy edzőmeccsre a nyári felkészülés alatt. Aztán a pozitív visszajelzések és a szimpatikus emberek miatt úgy határoztam, miért is ne. Nehéz egy olyan dologból kiszállni, amit gyermekkorod óta szeretsz.

– Vajon mire lehetnek majd képesek tavasszal?

– Tavasszal egy viszonylag elfogadhatónak mondható alapozást tervezünk, és pár olyan játékos megkeresését, akik minőségileg hozzá tudnak tenni a csapathoz. Ígérjük, a sereghajtó címet átruházzuk másra!

– Vasárnap egy újrajátszásra kerülő mérkőzésen fogadják ismét a Nagylócot.

– A félbeszakadt mérkőzést több „helyi szakember” kielemezte, a szövetség így döntött, így csak annyit tehetünk, hogy otthon tartjuk a három pontot.