A hétvége játékosa a Megyei III. osztályban: Puporka Richárd

Gabi

Triplával segítette jó ideje várt sikerhez csapatát a Kállót legyűrő Karancskeszi csatára.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei III. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizenharmadik kör után a keleti-csoportban szereplő Karancskeszi támadójára, Puporka Richárdra voksoltunk, aki mesterhármassal segítette a nyitány óta várva várt győzelemhez a Kállót hat-négy arányban legyűrő együttesét. Most pedig jöjjön a jó napot kifogó csatárral készített interjúnk!

– Hogyan gondol vissza a mérkőzésre?

– Játszottunk egy jó mérkőzést a Kálló ellen – mondta Puporka Richárd. Én kifejezetten vártam ezt a találkozót, mert régóta ismerem a csapatot, játszottam is velük, így megvolt a felspannolás a kezdés előtt. Már nagyon régóta vágytunk erre a győzelemre, de sajnos valami mindig elfogyott a csapaton belül. Most úgy érzem, hogy az akarat és az összetartás döntött, ezért tudtuk végre sikeresen zárni a mérkőzést.

– Milyen körülmények között érte el góljait?

– Sikerült kihasználnom a gyorsaságomat, szép kényszerítőkből mehettem egy az egyben, így pedig már nem volt nehéz dolgom. Az elsőt egy gyors visszapassz után vittem a kapusra, aki mellett elhúztam a labdát, majd bepasszoltam. A másodikat egy gyors indítást követően értem el, magam mögött hagytam a hátvédeket, majd elgurítottam a lasztit a hálóőr mellett. A harmadikat megint csak egy szép támadás után szereztem, nem hibáztam a kapussal szemben.

– Mi lehetett az oka az elmúlt időszak gyengélkedésének?

– Ezt mi magunk sem tudjuk. Az utóbbi meccseken az is sokat számított, hogy éppen csak megvoltunk tizenegyen. Ahogy az is, hogy nem volt meg a kellő tűz és akarat a társaságban, egy-két bekapott gól után pedig teljesen összeesett a csapat. Mindenki feladta a mérkőzést, pedig sokkal előrébb kellene állnunk a tabellán, mint ahol most vagyunk.

– Vajon mi lehet az elérhető maximum az idény végén?

– Minél feljebb szeretnénk végezni. Úgy érzem, a középmezőnnyel elégedett lenne az edző és a csapattársaim is.

– Mi a véleménye arról, hogy hátralévő ellenfeleik döntése miatt már nem léphetnek pályára ebben a naptári évben?

– Én személy szerint nem örülök neki, de mások egészsége most sokkal fontosabb, mint a foci. Úgy is le lesznek játszva a mérkőzések, úgyhogy most inkább pihenjenek a csapatok.

– Mivel tölti majd a hosszú téli szünetet?

– Lesznek edzőmeccseink, és bízom benne, hogy edzések is. Csak a munka miatt nehéz összehozni a foglalkozásokat.

Next Post

A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Lőrincz Dániel

Hét góllal járult hozzá csapata győzelméhez a Tar otthonában sima sikert arató Bátonyterenye támadója. Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját. A tizenkettedik kör után az éllovas Bátonyterenyei TC támadója, Lőrincz Dániel mellett döntöttünk, aki hét góllal […]
error: Content is protected !!