A hétvége játékosa a Megyei II. osztályban: Tóth Alex

Gabi

Találata mellett több gólpasszal segítette győzelemhez csapatát a Bercellel elbánó Bánk középpályása.

Szerkesztőségünk az őszi szezon során is fordulóról-fordulóra meg fogja választani a Megyei II. osztály adott hétvégéjének legfigyelemreméltóbb teljesítményét jegyző futballistáját.

A tizedik kör után a Bánk középpályása, Tóth Alex mellett döntöttünk, aki találata mellett több gólpasszal járult hozzá a Bercellel hét-kettes arányban elbánó együttese sikeréhez. Most pedig következzen a jó formában lévő játékossal készült interjúnk!

– Hogy tudná összefoglalni a kilencven percet?

– Az első félidő elég kiegyensúlyozott volt – kezdte Tóth Alex. Jól tartotta magát a berceli csapat. Mindkét oldalon voltak helyzetek, de szerencsére mi szereztük meg a vezetést, így már bátrabban tudtunk játszani. Így én is feljebb tudtam lépni a támadásokkal. A második félidőben teljesen mi uraltuk a pályát, és végre olyan focit játszottunk, amit elvárnak tőlünk Bánkon. Végre szépen kivitelezett támadásaink voltak, amiket eredményesen zártunk le.

– Kiemelendő, több gólpasszal segítette együttesét. Mit jelent önnek ilyen tekintetben kivenni a részét egy-egy találatból?

– Fontos számomra, hiszen ezzel én is hozzájárulok a gólhoz, független attól, hogy szeretek gólt lőni, hiszen ez a dolga egy támadónak. Viszont, ha egy csapattársam jobb helyzetben van, lepasszolom a labdát, mert a csapat érdeke fontosabb, mint az egyéni siker.

– A nyáron igazolt Bánkra. Hogyan kötött ki mostani állomáshelyén?

– Ladányi Richárd által kerültem Bánkra, akinek még régebben mondtam, hogy szeretnék elkezdeni újra nagypályán játszani. Mivel sok távozó volt nyáron, így adott volt a lehetőség, aminek nagyon örülök, hiszen tagja lehetek egy jó közösségnek.

– Mit vár a folytatásban alakulatától?

– Ahhoz képest, hogy ez egy teljesen új keret, sokan nem ismertek senkit, soha nem játszottak együtt, a tabellát elnézve nem fest rosszul a helyzet. Bár lehetne jobb is. Egyénileg mindenki technikás, inkább csapat szinten kellene még fejlődnünk, ami idővel jár. Úgy érzem, az elmúlt három fordulóban volt fejlődés, időnként szépen játszottunk. Ebből kell építkezni. A szezon végére dobogón a helyünk, és remélem, a legfelső fokán leszünk!

Next Post

Lepergett a nógrádi NB III-as derbi

Vasárnap csatázott a BSE és az SBTC. NB III Keleti-csoport, 16. forduló, vasárnap:  Balassagyarmati VSE-Salgótarjáni BTC 1-1 (1-0)
error: Content is protected !!