2024.07.25.

Ismét örülhetett a Mihálygerge

Két vereség után a Tar ellen ért el elvárható sikert Zsély Dániel együttese.

Szombaton a Tart fogadta a Mihálygerge a vármegyei második vonal kilencedik körében. Bár fölényben futballoztak az esélyesként pályára lépő hazaiak, az első etapban csak egy büntetőből tudtak betalálni. A félidő derekán játékos-edzőjük értékesített egy büntetőt. Egy darabig a második felvonásban is állták a sarat a látogatók, az utolsó húsz percben viszont már találatokban is megmutatkozott a különbség. Még három alkalommal tudtak eredményesek lenni a házigazdák, így végül négy nullra nyert Zsély Dániel alakulata.

Vármegyei II. osztály, 9. forduló:

Mihálygerge SE-Tari SZE 4-0 (1-0)

Vezette: Menczel J. (Varga P. B.)

Mihálygerge SE: Bíró – Zsély D. (Puszta, 83.), Nyerges, Csonka, Zombori (Budveszel, 55.) – Ruzsinszki, Langa (Lantos, 55.), Bacsa, Oláh T. (Kiss K., 80.) – Kovács B. (Spala, 72.), Harai. Játékos-edzők: Zsély Dániel, Langa Attila.

Tari SZE: Bangó – Tunyogi, Göröcs, Nagy Z., Szakácsi – Megyeri, Nagy I., Vincze, Odler, Petrovics (Kéri, 60.), Oláh T. (Kiss K., 80.) – Nagy G. Vezetőedző: Percze Ferenc.

Sárga lap: Zsély D., ill. Nagy G.

Gól: Zsély D. (25.), Kovács B. (70.), Oláh T. (77.), Kiss K. (86.)

Jók: Nyerges, Csonka, Harai, ill. Tunyogi, Nagy I.

Zsély Dániel: – Egy nagyon gyenge és alacsony színvonalú mérkőzésen, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Aminek még örülhetünk, az az újabb kapott gól nélküli bajnoki. További sok sikert a Tar csapatának!

Percze Ferenc: – Elgondolkodtató, hogy hazai mérkőzésen hét cserejátékos toporog játéklehetőségért a kispad mellett, ezzel ellentétben idegenben egy cserével állunk ki. Tovább tetőzve, hogy még a megjelenő játékosok között is többen kisebb sérüléssel szenvedtek. Így nincs is min csodálkozni, ha újra vereséget szenvedtünk. Minden tiszteletem a pályára lépők előtt, viszont néhány embernek érdemes lenne elgondolkodni a csapathoz való hozzáállás területén. Gratulálok a Mihálygerge csapatának és edzőjének a mérkőzésen mutatott jó teljesítményükhöz!

A bajnokság aktuális állása: