2024.04.18.

Tovább íródott a Karancsberény jó szériája

A Balassagyarmati SC-nél is diadalmaskodott Berki Krisztián csapata.

Szombaton a Balassagyarmati SC-nél volt jelenése a Karancsberénynek a vármegyei második vonal kilencedik fordulójában. Az első félidő derekán a jó formában lévő vendégek tudtak vezetést szerezni, a szünet előtt viszont érkezett a válasz. A kiegyenlített küzdelemben újra előnybe kerültek a látogatók a második felvonás felénél, de a nem csüggedő házigazdák megint egalizáltak. A dupláig jutó Illésnek köszönhetően azonban még egyszer be tudtak találni a ‘berényiek, akik így végül három kettőre nyertek. Zsinórban negyedik sikerét könyvelte el Berki Krisztián csapata.

Vármegyei II. osztály, 9. forduló:

Balassagyarmati SC-Karancsberényi VSFC 2-3 (1-1)

Vezette: Hegedűs M. (Moravcsik D., Horváth S.)

Balassagyarmati SC: Beniczky – Varga K., Lukács, Csordás, Vas – Csábi G., Major (Kalász, 56.)(Tóth Á., 77.), Rodák (Pifka, 46.), Csábi B. (Szilveszter B., 46.) – Csábi T., Kovács A. (Buzás, 86.). Vezetőedző: Babcsán Tibor.

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Szlatincsán, Berki K. (Hulitka Sz., 88.), Szabó R. (Lavaj, 90.), Ispán A. – Szilágyi, Fodor M., Illés, Pilinyi – Ispán V., Gerhát (Godó, 86.). Játékos-edző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Rodák, ill. Szilágyi, Berki K.

Gól: Csábi T. (41.), Kovács A. (79.), ill. Gerhát (25.), Illés (66., 87.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Babcsán Tibor: – Gratulálok a vendégeknek! Nekünk ma sem jött össze semmi, pedig ezúttal megvoltunk. A továbbiakon még gondolkodom…

Berki Krisztián: – A kilátogató nézők jól szórakoztak, sok gól esett és voltak közte szépségdíjas találatok is, sőt mind a három találatunk bombagól volt! Csapatunk kétszer is előnyhöz tudott jutni, de a hazai együttesnek mindig volt rá válasza. Kivéve az utolsó találatra, amivel megnyertük a mérkőzést. Nagyon értékes három pontot szereztünk! Nagyon nehéz meccsek előtt állunk, amihez elengedhetetlen lesz az az akarat, ami jellemzi a társaságot. Gratulálok a csapatnak, és köszönök mindent! A sportszerű hazaiaknak további sok sikert kívánok, és köszönöm a játékvezetésnek is a korrekt működést!

A bajnokság aktuális állása: