2024.04.22.

Sima sikerrel rukkolt elő a Mihálygerge

Nem termett babér a Varsánynak.

Szombaton a Varsányt fogadta a Mihálygerge a vármegyei másodosztály tizenötödik fordulójában. Villámgóllal kezdtek a vendégek, de ez nem szegte a házigazdák kedvét és hamarosan érkezett az egaizálás. Ezt követően jó darabig érintetlenek maradtak a hálók, a szünet kiegyenlített volt a meccs. A második felvonás derekán fordítani tudtak a hazaiak, majd a hajrához érve a duplázó Zsély Dániel végleg lezárta a csörtét. Négy egyes sikerre tett szert Zsély László brigádja.

Vármegyei II. osztály, 15. forduló:

Mihálygerge SE-Varsány SE 4-1 (1-1)

Vezette: Mércse L. (Szász K., Rácz D.)

Mihálygerge SE: Bíró – Somoskői, Szőke (Budveszel, 61.), Zsély D., Harai – Ruzsinszki (Puszta, 89.), Bacsa, Lantos (Spala, 46.), Oláh T. (Kovács B., 81.) – Lehoczki (Zombori, 89.), Czigler. Játékos-edző: Zsély László.

Varsány SE: Baráth – Takács R. (Király Sz., 46.), Takács G., Mlinkó, Csizmadia – Sárközi (Rácz N., 46.) Rigó R., Rigó B., Unyi (Bakó, 60.) – Király T., Sámuel (Friskó, 75.). Játékos-edző: Báránkó Gábor.

Sárga lap: Harai, Spala

Gól: Lehoczki (7.), Czigler (65.), Zsély D. (80., 88.), ill. Király T. (3.)

Jók: az egész csapat, ill. Rigó R.

Zsély László: Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, ezt követően döntő volt, hogy melyik csapat szerzi meg a vezetőgólt. Szerencsére nekünk sikerült, amelynek köszönhetően megszereztük a győzelmet. Szeretnék gratulálni minden pályára lépő játékosnak a teljesítményéért, egyúttal köszönjük a Varsány csapatának a sportszerű hozzáállást a mérkőzés csúsztatásáért!

Báránkó Gábor:Egy szerencsés góllal sikerült vezetést szereznünk, de hamar kaptuk is rá a választ. A szünetben azt kértem, ne engedjük, hogy folyamatosan ívelgessenek, mert a gyors csatárok veszélyesek lehetnek. Hát, annyit sikerült belőle megoldani, hogy nem húsz ívelés volt, mint az első félidőben, hanem csak kb. tizenkilenc! Nem is értem sokszor, hogy egy parádés játék után, hogy lehet egy hétre így játszani! Gyengén lehet, de akaratlanul nem, ilyen a futball!

A bajnokság aktuális állása: