2024.07.13.

Megharcolt a pontokért a Karancsberény

Nem adta olcsón a bőrét a  kis híján meglepetést szerző Tar.

Szombaton a Tart fogadta a Karancsberény a vármegyei második vonal tizenötödik körében. Meglepték az esélyesnek számító ellenfelüket az edzőjüket nélkülöző vendégek, akik negyedóra múltán előnybe tudtak kerülni. Kellett némi idő, míg felocsúdtak a hazaiak, nem sokkal a szünet előtt azonban büntetőből jött a válasz. A második etapot a házigazdák kezdték gyors góllal, majd kisvártatva a triplázó Ispán Viktor újra beköszönt. Ekkor sem adták fel a becsülettel harcoló látogatók, képesek is voltak faragni hátrányukból, de egyenlíteniük már nem sikerült. Nem simán, de három kettőre nyert Berki Krisztián legénysége. Emelt fővel kapott ki a kis híján meglepetésig jutó sereghajtó.

Vármegyei II. osztály, 15. forduló:

Karancsberényi VSFC-Tari SZE 3-2 (1-1)

Vezette: Szász K. (Mércse L., Rácz D.)

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Nagy G., Szlatincsán, Hulitka D. (Oláh M, 64.), Ispán A. – Szilágyi (Kovács T., 64.), Szabó R. (Lavaj, 85.), Pilinyi (Fodor M., 64.), Illés – Ispán V. (Godó, 84.), Mezei. Vezetőedző: Berki Krisztián.

Tari SZE: Nagy I. – Kovács B., Racskó, Nagy Z. (Odler, 68.), Holtner R. – Árminiczki, Grexa, Molnár, Figura – Szőke (Petrovics, 80.), Nyerges. Megbízott játékos-edző: Grexa Szabolcs.

Sárga lap: Szilágyi, ill. Nyerges

Gól: Ispán V. (44., 57., 63.), ill. Szőke (15.), Grexa (73.)

Jók: Szlatincsán, Ispán A., Ispán V., Nagy G., ill. az egész csapat

Berki Krisztián: Az első félidőben nehezen indult el a csapat, kapura nem voltunk veszélyesek. A második játékrészben átbeszéltünk egy-két dolgot és jobban néztünk ki. Jó mentalitása van a csapatunknak, és ennek köszönhetően nyertük meg a mérkőzést. Jó csapat döcögős játékkal is tud nyerni, ma ez történt! Annyira nem bánom, ha nem mindig mutatós a játékunk, de a meccs után győztesen vonuljon le minden ‘berényi játékos! További sok sikert a Tar csapatának!

Grexa Szabolcs:Gratulálok a Karancsberény csapatának, megérdemelték a győzelmet, további sok sikert a folytatásban! Ami minket illet, le a kalappal minden játékos előtt, mindenki odatette magát, egy nagyon szoros, jó mérkőzést játszottunk, nem voltunk messze egy meglepetéstől. Mindenesetre, ha ezt a játékot, küzdeni tudást, harcosságot, akaratot tovább tudjuk vinni a következő mérkőzésekre, még nagyon sok örömet tudunk szerezni a szurkolóknak. Még egyszer gratulálok mindkét csapatnak!

A bajnokság aktuális állása: