2024.07.19.

Sima győzelemmel fejezte be a bajnoki őszt a BSE

Nem sok esélye volt a hét gólt beszedő Varsánynak.

Vasárnap Varsányban tette tiszteletét a BSE a vármegyei másodosztály tizenharmadik fordulójában. Fél órán keresztül becsülettel állták a sarat az edzőjüket nélkülözni kényszerülő házigazdák, aztán megtörték a jeget a vendégek, akik gyors egymásutánban kétszer is beköszöntek. A második felvonásban hamar tovább nőtt a különbség, ekkor már csak ez volt a kérdés, mennyi lesz közte a lefújásig. Végül sima, hét nullás sikert könyvelhettek el a látogatók.

Vármegyei II. osztály, 13. forduló:

Varsány SE-Balassagyarmati VSE 0-7 (0-2)

Vezette: Kiss D. (Homoki G.)

Varsány SE: Baráth – Takács R., Takács G., Mlinkó, Csizmadia – Unyi, Király Sz. (Lehoczki, 72.), Friskó (Bakó, 46.), Rigó R. – Rigó B. (Kósa, 66.), Kiss Á. (Kilczin, 85.). Megbízott edzők: Lehoczki Dávid, Percze Róbert.

Balassagyarmati VSE: Juhász – Bukta (Boda, 74.), Molnár (Seidel, 74.), Soós-Valenta, Filip – Csillik, Mátyás T. (Jele, 55.), Berki J., Zachar – Sallói, Géczy (Gerliczki, 74.). Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Gól: Géczy (32.), Csillik (34.), Sallói (55., 83., 86.), Zachar (65.), Jele (72.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Lehoczki Dávid: – Sportszerű mérkőzésen, korrekt játékvezetés mellett, megérdemet vendégsiker született! Sok sikert a BSE-nek!

Mátyás Zsolt: – Az első félidőben egy szervezett hazai csapattal álltunk szemben. Nehezen volt bontható a védelmük. Nem vettük fel a mérkőzés ritmusát. A pálya talajához is nehezen alkalmazkodtunk. Ennek ellenére kétgólos előnnyel mehettünk szünetre. A második játékrészben lendületesebben futballoztunk, és ez már gólokban is megmutatkozott. Gratulálok mindkét csapatnak a sportszerű meccshez, sok sikert a Varsánynak!

A bajnokság aktuális állása: