2024.07.25.

Ismét csúnya mélyütésbe szaladt bele a Feláldozhatók.

Szombaton a Feláldozhatókat fogadta a Nógrádmegyer a vármegyei harmadosztály Keleti-csoportjának tizenharmadik körében. Nem sokat teketóriáztak az egyértelmű esélyesként pályára lépő hazaiak, tíz perc alatt megszerezték a vezetést, majd hamarosan még két góllal rukkoltak elő. A szünet előtt tovább nőtt a különbség, majd a második felvonás elején is elértek egy találatot a házigazdák. Ugyan ezt követően egy darabig érintetlenek maradtak a hálók, a hajrára ismét lendületbe jöttek a ‘megyeriek, aki további öt alkalommal keserítették ellenfelüket. Végül kiütéses, tíz nullás sikerre tett szert Ökrös István brigádja.

Vármegyei III. osztály, Keleti-csoport, 13. forduló:

Nógrádmegyer BSE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 10-0 (4-0)

Vezette: Kiss D. (Reviczki J., Kis G. Zs.)

Nógrádmegyer BSE: Rácz S. – Pintér, Lakatos J., Botos F. (Lakatos T., 46.), Ökrös M. – Ökrös P. (Oláh N., 70.), Rácz R. (Botos A., 46.), Makó D. – Radics R., Berki M. (Görcsi, 73.), Rácz M. (Jónás F., 46.). Játékos-edző: Ökrös István.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki A. (Csonka Achilles, 46.) – Botos F., Gergely K., Csonka Attila, Jónás K. – Berki Krisztofer, Csonka D., Makó J. (Csonka K., 15.), Csonka R. – Berki Kevin, Berki B. Edző Oláh Norbert.

Sárga lap: Berki B.

Gól: Radics R. (10., 15., 20., 40.), Berki M. (55.), Oláh N. (72., 90.), Lakatos J. (75.), Makó D. (79.), Jónás F. (80.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Ökrös István: – Az időjárás és a pálya nem volt a legideálisabb, de egy sportszerű mérkőzést játszottunk. Nekünk most minden összejött, gratulálok a srácoknak. A Feláldozhatóknak kívánom, minél előbb találjanak vissza régi önmagukhoz!

Oláh Norbert: – Létszámban megvoltunk, ami már pozitívumként értékelhető, viszont fejben és akaratban, ismételten az öltözőben maradtunk. Sajnos az utolsó fordulóban nem tudok jelen lenni, de bízom benne, hogy az utolsó mérkőzésünket, pontokkal tudjuk befejezni hazai pályán. Jók az előjelek a téli alapozással kapcsolatban, hiszen szakemberrel és új igazolásokkal tudunk majd nekivágni a felkészülésünknek. A tavaszi szezonban teljesen más célokkal vágunk neki a bajnokságnak.
Gratulálok „Pityke” barátomnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést még ilyen arányban is.

A bajnokság aktuális állása: