2024.05.27.

Visszatért a győzelmi ösvényre a BSE

Papírforma vereséget szenvedett a Karancsalja.

Szombaton a Karancsalját fogadta a BSE a vármegyei második vonal tizenkettedik fordulójában. Az első félidő derekáig tudták állni a sarat a masszív védekezésre berendezkedő látogatók, majd gólt kaptak, a szünet előtt pedig további két találattal rukkoltak elő a hazaiak. A második játékrész elejét kiváltképp megnyomták a balassagyarmatiak, akik még háromszor mattolták a másik oldalt. Bár még jócskán volt hátra idő, tovább már nem nőtt a különbség, mint később kiderült, a triplázó Csillik alakította ki a végeredményt. Hat nullra nyertek a házigazdák.

Vármegyei II. osztály, 12. forduló:

Balassagyarmati VSE-Karancsaljai MSE 6-0 (3-0)

Vezette: Sáfrány Sz. T. (Istvanovszki A.)

Balassagyarmati VSE: Juhász – Bukta (Gerliczki, 56.), Molnár, , Berki J. (Seidel, 68.), Filip – Csillik, Zachar, Mátyás T., Varga Cs. (Boda, 68.) – Sallói, Géczy (Jele, 56.). Vezetőedző: Mátyás Zsolt.

Karancsaljai MSE: Ivanics – Henglár, Dienes Gábor (Fekete, 66.), Bolyós G., Dienes Gergely – Sásdi, Ravasz (Bába, 7.), Bolyós B., Mede, Gordos – Máté B. (Keviczki, 75.). Megbízott játékos-edző: dr. Bolyós Gergő.

Gól: Csillik (25., 36., 55.), Mátyás T. (38., 52.), Sallói (51.)

Jók: Csillik, Mátyás T., ill. az egész csapat

Mátyás Zsolt: – Sportszerű mérkőzésen, magabiztos győzelmet arattunk a szimpatikus vendégekkel szemben.

dr. Bolyós Gergő: – Szép őszi időben, egy remek létesítményben, sportszerű mérkőzést játszottunk az egyik bajnokesélyes otthonában, ahol próbáltuk élvezni a játékot. Elsősorban védekezésre rendezkedtünk be, igyekeztünk visszaverni a fiatalok rohamait, de ez csak helyenként sikerült. A hazaiaknak gratulálok, további sok sikert kívánok nekik! Mi pedig készülünk az idei utolsó megmérettetésre.

A bajnokság aktuális állása: