2024.05.26.

Presztízsmeccset húzott be a Karancsberény

Karancsalján győzött Berki Krisztián együttese.

Szombaton Karancsalján volt jelenése a Karancsberénynek a vármegyei második vonal hetedik fordulójában. Masszív védekezésre rendezkedtek be a kapujukat nagy elánnal védő házigazdák, de azért az első félidő derekán meg tudták szerezni a vezetést a vendégek. Hamarosan jött azonban az egyenlítés, így fej fej mellett fordultak a felek. A második felvonásban folytatódott a korábbi tendencia, meddő fölényben fociztak a látogatók. Már alig volt hátra a meccsből, amikor nagy nehezen ismét fel tudták törni az ellenfél reteszét a ‘berényiek, a csereként beszálló Pilinyi gólja jelentett kettő egyes sikert övéinek.

Vármegyei II. osztály, 7. forduló:

Karancsaljai MSE-Karancsberényi VSFC 1-2 (1-1)

Vezette: Kiss D. (Varga P. B., Kis G. Zs.)

Karancsaljai MSE: Ivanics – Henglár, Ravasz (Lendvai, 46.), Bolyós G., Dienes Gábor – Sásdi (Keviczki, 80.), Bolyós B., Mede,Rimai R. (Bába, 77.), Gordos (Száraz, 46.) – Máté B. (Gregász, 64.). Edzők: Lantos Zsolt, Csicsman Tamás.

Karancsberényi VSFC: Illefalvi – Ispán A., Szabó R. (Hulitka D., 73.), Szlatincsán, Vilk – Godó (Pilinyi, 46.), Szilágyi, Fodor M., Ispán V. – Mezei, Gerhát (Kovács T., 64.). Vezetőedző: Berki Krisztián.

Sárga lap: Dienes Gábor, Gordos, Sásdi, ill. Szilágyi

Gól: Bolyós B. (28.), ill. Mezei (21.), Pilinyi (87.)

Jók: az egész csapat, ill. Szlatincsán, Hulitka D., Szilágyi, Mezei

Lantos Zsolt: – Nagyon sajnálom a csapatot, mert ma nem érdemeltünk vereséget. Egy helyzet nélküli mérkőzésen, nyolcvannyolc percig úgy állt, hogy a célfutballunk újabb bravúros pontszerzést ér, amiért érzésem szerint nagyon megdolgoztak a srácok. Sajnos azonban egy ide-oda pattogó labda végül a kapunkban kötött ki, és ez megpecsételte a sorsunkat. Így sincs okunk az elkeseredettségre, mert amit elterveztünk, megcsináltuk. Ezúttal ez csak egy szoros vereségre volt elég. Fekete Lacinak köszönjük az ellátmányt, a ‘berényieknek gratulálunk és felfelé ívelő folytatást kívánunk!

Berki Krisztián: – Nehéz mérkőzésre számítottam, ami be is igazolódott. Felállt védelemmel találkoztunk, akik támadásban a pontrúgásokra alapoztak. Mindig nehéz egy tömör falat, falakat áttörni, pláne úgy, hogy egy kicsit lassabban csináltuk a kelleténél. No, de a győzelmet nem kell megmagyarázni, sikerült behúznunk a szomszédvári csatát, aminek nagyon örülök! Külön öröm számomra, hogy a tartalék játékosok segítették a csapatott a győzelemhez! Szívből gratulálok mindenkinek, lépegetünk tovább! Bolyós Bence nagyon jól játszottál, gratulálok hozzá, és további sok sikert kívánunk a Karancsalja csapatának!

A bajnokság aktuális állása: