Pár alacsonyabb osztályú együttes újra a pályán volt

Gabi

Sokgólos döntetlen született Mihálygergén, simán nyert a Bernecebaráti, a Legénd és a Magyargéc.

Az előző hétvégén pár alacsonyabb vonalbeli alakulat ismét úgy gondolta, gyakorló meccsen lép fel. Az edzőmérkőzéseken Nem bírt el egymással a Mihálygerge és a Karancskeszi, a Bernecebaráti-Kemence bevette Kétbodonyt, a Legénd nyert Nógrádsápon, a Magyargéc a szünet után darálta be az újjáalakuló Karancsságot, az Ecseg pedig alulmaradt egy BLSZ negyedosztályú társulat otthonában. Lássuk a részleteket!

Felkészülési mérkőzések:

Mihálygerge SE-Karancskeszi KSE 6-6 (2-2)

Mihálygerge SE: Rácz L. – Nyerges, Rácz G., Csikós, Kosztrihán – Szőke, Zsély L., Kovács B., Danyi – Zsosa, Kotroczó. Csereként léptek pályára: Kisbali, Bóna, Szalai, Torák. Edző: Oláh Béla.

Karancskeszi KSE: id. Puporka K. – Balogh, Rimai R., Tóth Sz., Orsós P. – Rimai N., Lantos, Zsély D., Budveszel – Puporka K., Puporka R. Játékos-edző: Budveszel László.

Gól: Kisbali (3), Kotroczó (2), Danyi, ill. Puporka R. (4), ifj. Puporka K., Rimai

Oláh Béla: – A félbeszakadó szezon elején volt két olyan mérkőzésünk, amikből szerintem elég szépen jöttünk ki ahhoz képest, ahogy korábban szerepelt a csapat. Egy előttünk állóval ikszeltünk, egyet pedig megvertünk. Most azonban meglátszott, hogy nagyon sokat kihagytunk. Az igazsághoz tartozik, hogy nagyon meleg, párás idő volt. Engem végül is nem lepett meg, amit láttam. Az volt a lényeg, hogy kicsit mocorogjunk, és lássuk, hol tart egy-két játékos. Mi csak edzőmeccsekkel készülünk, amik remélem, minden héten jobbak lesznek. Ez most nagyon idény eleji volt, amivel szerintem nincsen semmi probléma. Az nem olyan rossz, hogy hatot rúgtunk egy megye hármas ellenfélnek, a hat kapott gól viszont sok. Jobban kellett volna koncentrálni, idővel viszont ezt is megpróbáljuk megoldani.

Budveszel László: – Azt mondják, minden kezdet nehéz… De, hogy ennyire. Nem gondoltam volna. Közel harminc igazolt játékosunk van, a kiírt mérkőzés kezdő időpontjában mégis csupán hárman tartózkodtunk a pályán… Nem kis csúszással végül sikerült összeverődnünk, és a nagy meleg ellenére egy jó kis meccset tudtunk játszani. Mindkét csapatnak voltak szép megoldásaik, helyzeteik. Az eredmény, még ha csak edzőmeccsről is van szó, nem mutatott osztálykülönbséget.

Kétbodony SE-Bernecebaráti-Kemence SE 1-5 (0-1, 1-3)

Kétbodony SE: Miklián – Németh, Szorcsik, Majoros, Filiczki – Farkas L., Farkas Z., Bartyik, Kertész – Kovács, Melo. Csereként léptek pályára: Bencsik, Székely, Tóth J., Tomis, Hanzel, Simon. Edző: Baráth Péter.

Bernecebaráti-Kemence SE: Marót – Forgács, Szorcsik, Bugány, Molnár – Repiczki, Strihó, Petényi, Busai – Rohácsi, Kutnyik. Csereként léptek pályára: Esztergomi, Együd, Kiss I., Gulis. Edző: Ordasi István.

Gól: Kovács R., ill. Busai (2), Strihó, Együd, Kutnyik

Baráth Péter: – Nagyon jó színvonalú mérkőzést játszottunk. Míg el nem fáradtunk, partiban voltunk velük. Hátul két-három alkalommal is nagy hibákat követtünk el, amikből gólt is kaptunk, odapasszoltuk az ellenfélnek a labdát. Így nehéz volt szoros eredményt elérni. Nagyon szimpatikus, jó futballt mutatott be az ellenfél, gratulálok nekik. Ezen a meccsen ennyivel jobbak voltak.

Ordasi István: – Nagy melegben, nagyon sportszerű mérkőzésen, magabiztos győzelmet arattunk a jó erőkből álló kétbodonyi sportbarátaink ellen. Köszönjük nekik a kettő edzőmérkőzést, jól szolgálta a csapatépítési folyamatunkat. Sok sikert nekik a bajnoksághoz!

Nógrádsáp SE-Legéndi SE 2-5 (0-2)

Nógrádsáp SE: Tar – Csámpai, Balázsi, Sallai J., Miklián – Szíjjártó, Szomolányi – Urbán Zs., Petró, Német – Kovács N. Csereként léptek pályára: Sallai M., Oroszi, Kárpáti, Széles, Sárközi. Edző: Hanusz Péter.

Legéndi SE: Kalla – Durucz, Füle, Nyúl, Koczkár – Takács B., Takács J., Turi, Hámori – Takács S., Molnár. Csereként léptek pályára: Néma, Tóth J., Márkus, Kovács R. Edző: Bujnyik János.

Gól: Miklián, Balázsi, ill. Takács B.,Takács S., Kovács R., Koczkár, Takács J.

Hanusz Péter: – Sajnos nagyon sok helyzetet hagytunk ki. Erőnlétben még nem vagyunk ott, ahol kellene, de dolgozunk tovább. 

Bujnyik János: – Játszottuk, amit kell. Az első félidőben még úgy-ahogy rendesen fociztunk, a második félidőre viszont mintha elfelejtettük volna, mit kell csinálnunk. Ennek ellenére megérdemelten nyertünk. Sportszerű mérkőzés volt, ahol a jobbik nyert.

Magyargéc SE-Feláldozhatók SE (Karancsság) 7-1 (1-1)

Magyargéc SE: Rácz T. – Rádi Ri., Lakatos T., Oláh K., Jónás F. – Ökrös Sz., Csík R., Csík D., Botos A. – Rádi Ro., Oláh Á. Csereként léptek pályára: Lakatos M., Fábián K., Ökrös M., Ökrös P. Edző: Oláh Róbert.

Feláldozhatók SE (Karancsság): Berki D. – Bartus, Berki B., Berta, Csonka R. – Oláh P., Gyüre, Csömör, Tatter – Csonka A., Berki K. Csereként léptek pályára: Bada A., Kardos A., Csonka A., Csonka K., Berki K. Edzők: Bada Aladár, Bartus Norbert.

Gól: Oláh Á. (2), Jónás F., Rádi Ri., Botos A., Rádi Ro., Ökrös M., ill. Berki K.

Oláh Róbert: – Az első félidőtől eltekintve, megérdemelten győztünk egy sportszerű mérkőzésen, egy jó csapat ellen. Gratulálok a karancssági vezetőknek, hogy ismét van csapat a településen. Ez volt az ötödik edzőmeccsünk és az ötödik győzelmünk, amihez gratulálok a fiúknak! Dolgozunk tovább! Itt szeretném megköszönni a csapat szponzorainak, “Totyinak” és “Szütyöknek” a kaját és az itókát. Rácz István kitűnő pályát varázsolt a mai meccsre. Hajrá Magyargéc!

Bada Aladár: – Egy nagyon jól előkészített pályán, sportszerű csapat ellen játszottuk első edzőmérkőzésünket. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, a kapusunk meccsben tartott minket. A szünet után viszont elfáradt a csapat és a hazaiak ezt kihasználták. Voltak biztató jelek a csapat játékában. Megyünk tovább. Gratulálunk a hazai csapatnak és köszönjük a vendéglátást. A hétvégén visszavágó nálunk!

Zuglói Kinizsi SE-Ecseg SE 9-5 (4-2)

Ecseg SE: Baltacanovic – Horváth G., Baranyi  M., Burbiczki, Murányi (Tóth Z.) – Baranyi A., Mihalik János, Mihalik Jenő, Mihalik Sz. – Pongrácz, Baranyi B. Edző: Moravcsik Ferenc.

Gól: Mihalik János (3), Baranyi A., Baranyi B.

Moravcsik Ferenc:Játékosunk, Burbiczki Zoltán régi csapatával találkoztunk, így kerültünk kapcsolatba velük. Eléggé tartalékosan mentünk, csak tizenketten voltunk, sok kezdő emberünk nem tudott jönni. Az első félidőben még így is vezettünk, aztán kifulladtunk. A lényeg, hogy fociztunk!

Next Post

,,Megvalósulhatott az álmom"

Az SBTC-ből indulva az NB I-ig jutó, később edzőként a Magyargéccel a harmadosztályban ezüstérmet szerző Oláh Bélának van mire visszaemlékeznie a labdarúgásban eltöltött évtizedei kapcsán. A nógrádi futball mögöttünk hagyott korszakainak rendre voltak kiemelkedő alakjai. Egykoron ilyen egyéniségnek számított az az Oláh Béla is, aki az SBTC-ből indulva jutott el […]
error: Content is protected !!