2024.06.18.

Könnyed sikerrel folytatta a szezont az Érsekvadkert

Szécsényben nyert simán Nyikos József csapata.

Szombaton Szécsényben tette tiszteletét az Érsekvadkert a vármegyei élvonal második körében. Semmit sem bíztak a véletlenre a toronymagas favoritként ringbe szálló vendégek, akik pár perc alatt megszerezték a vezetést. Ezt követően is fölényben futballozott az előnyben lévő gárda, de a szünetig már nem változott az állás. A térfélcserét követően ismét korán bevették a kaput a látogatók, Hamar jutott dupláig. Ekkor már csak az volt kérdés, mennyi lesz közte. A hajrához érve még Balga és a csereként beszálló Kiss Gábor is eredményes tudott lenni a ‘vadkertiektől, akik így ilyen arányban is megérdemelt, négy nullás győzelmet könyvelhettek el.

Vármegyei I. osztály, 2. forduló:

Szécsény VSE-Érsekvadkert SE 0-4 (0-1)

Szécsény, 70 néző. Vezette: Dobsonyi L. (Zsélyi Cs., Szemesi Zs.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár (Mohácsi, 73.), Rácz R., Szokács, Molnár – Máté D., Bene (Lőrik, 68.) – Matyóka (Gombár, 58.), Kántor, Oláh Á. – Alapi. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Érsekvadkert SE: Flamich – Márkus (Baló, 81.), Vasilijevic, Girán, Juhász – Orovecz, Tóth Sz., Sztraka – Balga (Mezey, 75.), Hamar (Csölle, 75.), Kispéter (Kiss G., 69.). Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Szokács, Alapi, Kántor

Gól: Hamar (7., 53.), Balga (70.), Kiss G. (78.)

Jók: Rácz R., Máté D., ill. az egész csapat

Tőzsér Zsolt: – Rövid időkre tudtuk eltüntetni a két csapat közti különbséget. Minden tekintetben jobbak voltak tőlünk ma. Gratulálok az ellenfélnek!

Nyikos József: – Nagyon jól játszottunk. Magasan védekeztünk. Egy nagyon lelkes, erőszakos, ambiciózus csapat volt a Szécsény, de azt gondolom, mindenféleképpen az történt a pályán, amit mi akartunk. Iszonyatosan nagyon magas labdabirtoklási fölény volt a javunkra. Ez nagyon jól nézett ki. Viszont az nem annyira, hogy most is csak a helyzeteink nagyjából harmadát használtuk ki. Azért valami alakul. Az jó, hogy sorozatban kialakítod a ziccereket, de azokat be is kell rúgni, és akkor könnyebbek tudnak lenni a meccsek, mert azért elég masszív ellenféllel találkoztunk. Sok sikert kívánok a hazaiaknak!

A bajnokság aktuális állása: