2024.04.16.

Újabb edzőmeccset húzott be Budapesten az Érsekvadkert

Ismét egy fővárosi másodosztályú ellenfélnél nyert Nyikos József brigádja.

Vasárnap a budapesti második vonalban szereplő Goldball együttesénél játszotta le utolsó téli gyakorló mérkőzését a vármegyénk élvonalában szereplő Érsekvadkert. A szünetre egygólos előnnyel vonulhattak a vendégek, akik végül három nullás sikerre tettek szert a fővárosban.

Felkészülési mérkőzések:

Goldball FC ’94 FC-Érsekvadkert SE 0-3 (0-1)

Budapest, Goldball Sporttelep.

Érsekvadkert SE: Flamich (Bernhardt) – Juhász M. (Juhász Gy.), Girán, Vasilijevic, Márkus – Lukáts, Tóth Sz., Orovecz – Büki, Hamar (Győri), Kispéter (Mezey). Vezetőedző: Nyikos József.

Gól: Hamar, Orovecz, Büki

Nyikos József: – Egy nagyon futós csapattal játszottunk. Erre is számítottam. Tényleg rettentő sokat futottak, és gyorsak. Most felfogásban nagyon jó volt a csapatunk. Ezt szeretem, ezt szoktam meg tőlük. A végjátétokban még volt pontatlanság, illetve az ezt megelőző ziccerpasszokban még kicsit kapkodást éreztem. Ezekből még ki lehetett volna hozni két-három jó szituációt, és akkor még nagyobb arányban tudtunk volna nyerni, de az ellenfélnek is volt két-három olyan helyzete, ahol hárítani kellett a kapusnak vagy a védőnek. Ötven-hatvan percig nagyon jó tempóban, iramban ment a meccs. Azt szokták mondani, az utolsó edzőmérkőzés a főpróba, annak kimondottan jó volt.