2024.04.16.

Győzelemmel hangolt a tavaszi kezdésre a Mohora

Méltó riválisnak bizonyult a kiegyenlített küzdelemben alulmaradó egy osztállyal lejjebb éllovas Vizslás.

Szombaton Balassagyarmaton találkozott edzőmeccsen a vármegyei élvonalban szereplő és az egy osztállyal lejjebb listavezető Vizslás. Az első félidőt követően egállal fordultak a felek. A második etapban a duplázó Szitának köszönhetően ismét eredményesek tudtak lenni a mohoraiak, akik végül, ha nehezen is, kettő egyre nyertek.

Felkészülési mérkőzés:

Unicum FC Mohora-Vizslási SE 2-1 (1-1)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D., Telek, Kotasz, Rados – Pistyúr Zs., Káposzta, Vandornyik, Pécsi – Hugyecz, Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Vizslási SE: Kotroczó (Kárász) – Oláh F., Miklós M., Sólyom, Oláh Z. (Palkovics) – Tóth M., Pócsa – Varga Á. (Szakos), Stark, Bozó – Kovács E. (Kisbali). Vezetőedző: Bujtár Tamás.

Gól: Szita (2), ill. Stark

Baranyi Tibor:Egy harcias, jól felkészített csapat ellen sikerült az utolsó felkészülési mérkőzésünket lejátszani. Nagyon szépen köszönjük a Vizslásnak és „Bujti” barátomnak, hogy vállalták a meccset! Mi nagyon sok pozitívummal jöttünk ki belőle, de az ellenfelet dicsérve tudom mondani, hogy nem sikerült akcióból gólt szereznünk. Két pontrúgásból tudtuk bevenni a kapujukat. Ez mutatja, hogy mennyire szervezett, jó csapatról beszélünk. Kívánom, érjék el céljaikat, sok sikert nekik!

Bujtár Tamás: Ismét sikerült egy nagyon jó mérkőzést játszani a felkészülési időszakban. Elégedett vagyok a látottakkal, hiszen tudtuk nagyon jól, hogy egy kiváló csapattal találkozunk a mai napon. Örülök, hogy végig partiban voltunk, sőt az első félidőben veszélyesebbek voltunk kapura, mint a “hazaiak”. A második félidőben már többet hibáztunk hátul és a befejezéseknél is. Baranyi Tibinek és csapatának sok sikert a bajnokságban és köszönjük szépen a meghívást!