2024.07.13.

Elbánt szomszédjával a Szécsény

Hét gólig jutott az egy osztállyal lejjebb érdekelt Rimóc elleni gyakorló meccsén Tőzsér Zsolt csapata.

Szombaton Balassagyarmaton futott össze gyakorló meccsen a régiónk élvonalában vitézkedő Szécsény és az egy osztállyal lejjebb szereplő Rimóc. Az előkészületi mérkőzésen beigazolódott a papírforma, nem sok esélyük volt az edzőjükkel a kapuban kiálló rimóciaknak. Végül hét nullra nyert Tőzsér Zsolt alakulata.

Felkészülési mérkőzés:

Szécsény VSE-Rimóc SE 7-0 (3-0)

Balassagyarmat, Kövi Pál Sportközpont, műfüves pálya.

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Molnár, Szokács, Gombár – Pozsár, Kántor – Kovács S., Oláh Á., Lőrik – Holman. Cserék: Szép, Nánási, Velki. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Rimóc SE: Fábián – Baranyi S., Laczkó, Mócsány P., Krivánszky – Bangó B., Rácz I., Bangó Renátó, Czupkó – Balázs L., Szoldatics D. Cserék: Tótok, Szoldatics M., Golopi. Játékos-edző: Fábián Róbert.

Gól: Oláh Á. (2), Gombár, Holman, Kántor, Kovács S., Szép

Tőzsér Zsolt:Megfelelő iramban zajlott le a mérkőzés. Ismét egy hasznos edzőmeccs van mögöttünk. Sok sikert a Rimócnak a bajnoksághoz!

Fábián Róbert: Sok hiányzóval érkeztünk a meccsre, többek között kapus nélkül! Ettől függetlenül nem lett volna szabad ennyi gólt kapni! Sajnos csak egy-két helyzetig jutottunk a jó erőkből álló Szécsény ellen. Remélem, ez változik a bajnokság kezdetéig! Sok sikert kívánok a Szécsénynek a bajnokságban!