2024.07.20.

Harmadik edzőmeccsét is behúzta a Bátonyterenye

Az egy vonallal lejjebb szereplő Mátraterenyénél igazolta az osztálykülönbséget Forgó Péter együttese.

Szombaton az egy vonallal lejjebb versenyző Mátraterenye otthonába volt hivatalos edzőmeccsre a vármegyei első osztályban szereplő Bátonyterenye. Bár nem adták olcsón a bőrüket az évben először pályára lépő házigazdák, megnyugtató előnnyel mehettek pihenni a látogatók, akik végül be is tudták húzni a gyakorló mérkőzést, így győzelemmel melegítettek a bajnokság tavaszi nyitányára.

Felkészülési mérkőzés:

Mátraterenye SE-Bátonyterenyei TC 3-5 (1-4)

Mátraterenye SE: Suha – Nagy Sz., Pintér Hadusovszki, Nagy Norbert – Szalai, Budai K., Rácz M., Nagy Noel – Kobolák, Puporka. Cserék: Barkó, Sipkó Bálint, Sipkó Bence, Bocsó, Mező. Játékos-edző: Berki Aladár.

Bátonyterenyei TC: Zsignár (Csuka) – Almási, Kiss B., Gazdag, Berki Sz. – Pál-Balázs (Dávid L. Cs.), Zsákai, Sárközi, Lenkei – Bari, Myszor. Vezetőedző: Forgó Péter.

Gól: Sipkó Bence, Rácz M., Kobolák, ill. Sárközi (2), Bari (2), Zsákai

Berki Aladár:Végre sikerült az első edzőmeccsünket lejátszani! Nagyon nehéz ellenfelet találtunk, de úgy gondolom, nem vallottunk szégyent, és még négy hármas vendégvezetésnél a végén volt esélyünk az egyenlítésre, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Remélem, a bajnokság elejére jó passzba tudunk lendülni. A mérkőzéssel elértük a célunkat, kellemesen elfáradtunk, és egyik csapatban sem történt sérülés. A BTC-nek sok sikert kívánok a szezonhoz, és azt, hogy érjék el a céljaikat!

Forgó Péter: Köszönjük, hogy utolsó pillanatban egyeztetve egy lemondás miatt, vendégül tudott látni minket a Mátraterenye. A bajnoki rajtra pár hibát még ki fogunk javítani.