2024.05.29.

Növelte pontjai számát a Szendehely

Vereséggel folytatta a Pásztó.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 3. forduló:

Szendehely FC-Pásztói SK 3-0 (1-0)

Szendehely, 60 néző. Vezette: Boda V. (Urbán V. P., Szemesi Zs.)

Szendehely FC: Boda – Pápai. Németh Á., Németh D.,  Balogh (Veisz, 90.) – Wiedermann, Maczkó, Matolcsi, Kovács K. – Magos (Németh Á. V., 71.), Kaszás (Hriagyel, 87.). Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Pásztói SK: Hepp – Hegedűs (Molnár B., 82.), Kotasz, Lipták, Kurcsik – Szőllősi, Kelemen – Tari, Percze (Hranek, 64.), Dinka – Ocsovszki (Csépe I., 55.). Megbízott játékos-edző: Csépe István.

Sárga lap: Lipták.

Gól: Németh Á. (28.), Kaszás (54.), Kovács (57.).

Jók: Pápai, Balogh, Németh Á., Kovács K., ill. Dinka, Hegedűs, Kurcsik

Schwarcz Zoltán: Az ellenfelünknél edzőváltás volt a héten. Ez a szokásos hatással bírt. Ilyenkor a csapat kicsit mindig feldobóik, felszabadul. Ez meg is látszódott a mérkőzés elején, mert az első húsz-huszonöt percben a vendégek ránk erőltették az akaratukat. Csak a kapufa és a védőink önfeláldozó mentései mentettek meg a góltól. Ezután egy kétes szituációból vezetést tudtunk szerezni. Ez teljesen megváltoztatta a meccset. Az első félidőben is volt két ziccerünk, az ellenfél játéka akkorra már kicsit szétesett. A második félidő elején egy gyönyörű támadásból gólt rúgtunk. Ezt követően pár percen belül még egyszer betaláltunk, és ez végleg eldöntötte a mérkőzést. Sorsfordító volt az a gól, mert onnantól a mi játékunk felerősödött, az ellenfélé visszaesett. Ezért szoktam mondani, hogy minden egyes szituációnak nagyon nagy lélektana van, mert hihetetlen erőket tud mozgósítani egy bekapott vagy rúgott gól. Hála istennek, nekünk most a pozitív oldalát hozta. 

Csépe István:Egy változatos meccsen nyert a hazai csapat. Az első félidőben végig magabiztosan játszottunk, szép támadásainak voltak, de sajnos csak kapufáig jutottunk. Ahogy lenni szokott, a kihagyott helyzetek után számomra elég “érdekes” góllal szerzett vezetést a Szendehely. A második félidőben kockáztattunk, de egyből kihasználta az ellenfél! Öt perc alatt még két gólt kapva, már csak a tisztes helytállás maradt. Gratulálok a csapatnak az első félidei jó játékhoz! Mindenki tette a dolgát. További sok sikert a Szendehelynek!

Az aktuális állás: