2024.05.22.

Tovább menetelt a Mohora

Héhalomban aratott sima sikert Baranyi Tibor csapata.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 3. forduló:

Héhalom SE-Unicum FC Mohora 0-5 (0-1)

Héhalom, 70 néző. Vezette: Derda J. (Kocsis J., Lucián J.)

Héhalom SE: Farkas R. – Kolarovszki, Nagy Á., (Lakatos, 73.), Abért, Gyuriska – Matusik, Nguyen, Tancsik, Vasas – Fodor, Hajdú J. (Molnár, 76.). Edző: Farkas Ferenc.

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D., Széles B., Káposzta, Lavkó (Rados, 46.) – Hugyecz (Klinger (46.), Bartal, Vandornyik, Strihó – Széles G., Szita. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Kolarovszki, Hajdu, ill. Lavkó, Káposzta

Gól: Szita (25., 58., 70., 83.), Széles G. (80.)

Jók: Farkas R., ill. az egész csapat

Farkas Ferenc: – Megérdemelten nyert a remek erőkből álló Mohora. Sajnos mi azért kicsit már a kupadöntőre készülünk. Ebben az összetételben ennyire voltunk képesek. Igazán nem sok közünk volt a mérkőzéshez…

Baranyi Tibor: A csapat nagyon jól állt a mérkőzéshez. Tudtuk, hogy vissza kell vágnunk a pár héttel ezelőtti fájó vereség miatt. A srácok átérezték a meccs súlyát, mert a rájátszást háromból három győzelemmel kezdtük, és ez úgy érzem, hogy azért mutatja a csapat erősségét. Remek, gyönyörű, szebbnél szebb találatokkal tarkítottuk a mérkőzést. Nagyon büszke vagyok a srácokra! Nagyon betartották azokat a dolgokat, amiket kérek tőlük hétről hétre. Fegyelmezettek. Le a kalappal a társaság előtt. Úgy vélem, hogy a szezon végére nagyon egybe kerültünk. Igazság szerint, készülünk a következő hazai összecsapásra. Gratulálok a fiúknak, a Héhalomnak pedig további sok sikert kívánok!

Az aktuális állás: