2024.05.29.

Idegenben nyert a Diósjenő

Csak a szépítésre futotta a Szécsény erejéből.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 3. forduló:

Szécsény VSE-Diósjenő SE 2-3 (0-3)

Szécsény, 60 néző. Vezette: Kis Zs. (Pálinkás S., Kis G. Zs.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Molnár, Juhász, Rácz R. – Kovács S., Oláh Á. (Máté G., 69.), Kántor, Lőrik (Szokács, 56.) – Holman, Szmolnik (Máté D., 46.). Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Diósjenői SE: Tóth R. – Haljárszki, Varga M., Pincze, Pikács (Sebők, 81.) – Makkai (Bőgér, 69.), Pálinkás – Balga, Monostori A., Varga N. – Lami. Játékos-edzők: Krajcsek Gergely, Bőgér Dávid.

Sárga lap: Varga N., Pálinkás

Gól: Oláh Á. (56.), Máté D. (74.), ill. Lami (18.), Monostori A. (34.), Pikács (45.)

Jók: Szokács, Juhász, Rácz R., ill. Tóth Roland (a mezőny legjobbja), az egész csapat

Tőzsér Zsolt: Mély megrendüléssel tudtuk meg, hogy volt játékosunk, Mohácsi Levente édesanyja elhunyt. Emléke előtt adózva, gyászszünettel kezdődött a meccs. Mély részvétét fejezi ki az egész csapat, a vezetőség, és nagyon sok erőt kívánunk neki! Tudjuk, hogy mit érez és min megy keresztül. Két ellentétes félidőt láthatott, aki kilátogatott a meccsre. Az elsőt átaludtuk. A második alapján ikszet érdemeltünk volna. Volt még kapufánk és helyzeteink. A második félidő elfogadható volt.

Bőgér Dávid: Egy nagy hullámvasúton vagyunk. Tudunk nagyon jól futballozni és tudunk nagyon gyengén. Ez a meccs jellemezte az egész évet. Az első félidőben parádésan játszott a csapat. Vezettünk három nullra. Tetszett ez a félidő, mert mertünk játszani. A hazai csapatot helyzet nélkül tartottuk. A második félidőben viszont a szécsényi csapatnak minden elismerésem, mert úgy jöttek ki, hogy ki akarnak egyenlíteni. Pár lehetőségünk volt, hogy lezárjuk a meccset, de nem tettük. Roli óriási védéseinek és a szerencsének is köszönhetjük, hogy megnyertük a találkozót. Csúszni-mászni kellett ezért a győzelemért. Gratulálok a játékosaimnak. A Szécsénynek is gratulálok, mert óriásit küzdöttek. Köszönjük a meccs utáni vendéglátást!

Az aktuális állás: