2024.06.23.

Hátrányból felállva szerzett pontot a Szendehely

Tíz emberrel fejezte be a meccset a Mohora.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5. forduló:

Szendehely FC-Unicum FC Mohora 1-1 (0-1)

Szendehely, 80 néző. Vezette: Varga F. (Molnár L., Istvanovszki A.)

Szendehely FC: Boda – Pápai, Németh D., Németh Á., Balogh – Matolcsi, Maczkó, Wiedermann, Kovács K. (Veisz, 83.) – Hugyecz D. (Németh Á. V., 70.), Kakuk (Kaszás, 58.). Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Unicum FC Mohora: Földi – Pistyúr D., Telek, Széles B., Lavkó – Hugyecz M. (Filip, 78.), Vandornyik, Kinger (Rados, 66.), Strihó – Széles G., Szia. Vezetőedző: Baranyi Tibor.

Sárga lap: Vandornyik, Strihó, Széles B., Földi

Piros lap: Szita (75.), Gaál (78., mindketten Unicum FC Mohora)

Gól: Wiedermann (63.), ill. Strihó (26.)

Jók: Matolcsi, Pápai, Maczkó, ill. senki

Schwarcz Zoltán: A pálya talaja nem volt ideális, más felállásban játszottunk, mint szoktunk, ebből adódóan voltak helyezkedési hibáink, egyiket az ellenfél ki is használta, mi pedig elhibáztuk a lehetőségeinket. A második játékrészben már jól működött a játékunk, a vendégeket távol tartottuk a kapunktól, mi pedig helyzeteket alakítottunk ki, a gólunk viszont egy szerencsésen megpattant lövés után jött össze. Ezután, már csak további helyzetekig és kapufáig jutottunk, így maradt a döntetlen.

Baranyi Tibor: Egy teljesen alkalmatlan pálya fogadott minket, amin nem lehetett kombinatív játékot kialakítani, így mindkét csapat inkább ívelgetésekre, egymás hibáinak kihasználására rendezkedett be. Ezért azt tudom mondani, folyamatos játék nem tudott kialakulni. Vezetést szereztünk egy szerencsés góllal. Aztán a játékvezető több ember véleménye szerint sem adott meg egy jogos tizenegyest. Ez Flórikának már nem az első negatív döntése ellenünk. Alkalmatlan pálya, alkalmatlan játék, de még alkalmatlanabb játékvezetés! Ez egyszerűen tűrhetetlen volt megint, annyira kritikán aluli volt! Nem ütötte meg az osztály szintjét, sőt szintekkel lejjebb sem felelne meg ez a játékvezetés. Nem is tudom, mi lesz így, ha nem engednek minket normálisan hozzáállni a meccsekhez. Ez esetben nagyon komoly problémák lesznek, és én is el fogok gondolkodni a folytatáson. Az biztos, hogy le szeretnék ülni a játékvezetőkkel, mert ez így nem mehet tovább! Gratulálok mindkét csapatnak a sártengerrel való harchoz!

Az aktuális állás: