2024.06.23.

Megszakította rossz sorozatát a Pásztó

Négy nyeretlen bajnoki után a Héhalom ellen nyertek a házigazdák.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5. forduló:

Pásztó SK-Héhalom SE 3-2 (2-1)

Pásztó, 150 néző. Vezette: Lucián J. (Pásztory K., Sohajda L.)

Pásztó SK: Hepp – Hegedűs, Kotasz, Lipták, Kurcsik – Almási, Kelemen – Tari (Hranek, 65.), Csépe I. (Percze, 54.), Dinka – Szőllősi (Mladoniczki, 65.). Megbízott játékos-edző: Csépe István.

Héhalom SE: Szilágyi – Kolarovszki, Abért, Nagy Á., Gyuriska (Varju, 65.) – Fodor, Matusik (Molnár, 80.), Tancsik, Nguyen, Varju – Berkes (Baranyi G., 65.), Hajdú J. Edzők: Berkes László, Farkas Ferenc.

Sárga lap: Varju

Gól: Dinka (28.), Tari (31.), Kelemen (50.), ill. Hajdú (33., 77.)

Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat

Csépe István: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Sok hibával játszottunk és taktikailag is volt pár hiányosság. Az első félidőben le kellett volna zárnunk a meccset. Négy ziccerből csak egyet tudtunk értékesíteni. Ennek köszönhetően a végére magunknak tettük nehézzé a győzelmet. Le a kalappal az ellenfél előtt, hogy egy szerdai hosszabbításos kupadöntő után a mérkőzés végéig hajtottak! További sok sikert nekik! Nekünk meg javulni kell a helyzetkihasználásban.

Berkes László: A bajnokság alapszakaszában minden mérkőzésünkön azért küzdöttünk, hogy elkerüljük az alsóházat. A kupasorozatban kijutottunk a főtáblára és bejutottunk a megyei döntőbe. Ez mentálisan is és fizikálisan is túlment a határainkon. A szerdai kupadöntő után, kicsit elveszett a motivációnk, de nem sok időnk maradt keseregni, mert a Pásztó-Héhalom derbi sokkal többet érdemel egy lefutott meccsnél. Nagyon remélem, hogy rajtam kívül más is úgy gondolja, hogy méltó ellenfelei voltunk a hazaiaknak és izgalmassá tettük a mérkőzést! Gratulálok a pásztói csapatnak, rendkívül sportszerű és alázatos játékkal, megérdemelten tartották otthon a három pontot. Gratulálok a játékosaimnak, hogy „még élnek”, és nem adják fel a vesztett helyzetekben sem!

Az aktuális állás: