2024.06.23.

Ismét győzött az Építők

Csak faragni tudott hátrányából az Érsekvadkert.

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5. forduló:

Építők KC-Érsekvadkert SE 3-2 (3-0)

Salgótarján, Forgách Sporttelep, 150 néző. Vezette: Kiss D. (Gecse Z., Homoki G.)

Építők KC: Kaszás – Tőzsér, Szabó J., Ökrös, Német – Csatlós D., Jakab – Domán, Gyetvai, Budveszel Benett – Budveszel Benjámin (Menczel, 63.). Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Érsekvadkert SE: Flamich – Lanczkor, Vasilijevic, Girán, Márkus – Juhász M., Orovecz, Tóth Sz. – Lukáts, Büki, Kispéter. Vezetőedző: Nyikos József.

Sárga lap: Jakab, ill. Orovecz, Márkus

Gól: Budveszel Benjámin (6.), Domán (7.), Ökrös (19.), ill. Orovecz (58.), Lanczkor (70.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Csatlós Tamás: Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Nagyon jól teljesítünk a rájátszásban is! Fontos volt, hogy azoknak a szurkolóinktól, akik idegenbe nem tudnak elkísérni minket is meg tudjuk köszönni az egész szezonban lévő biztatást, az utolsó hazai mérkőzésen egy győzelemmel. Ez sikerült is! Köszönjük a szurkolást! Boldogok vagyunk!

Nyikos József: Ismét nagyon rosszul kezdtük a meccset. Megint egy félidőnyi előnyt adtunk az ellenfélnek, mert elég komoly fejbeli gondok vannak a csapatnál. Ahogy a legutóbb is mondtam, ez valahol érthető, valahol nem. Aztán a második félidőben már összekaptuk magunkat, de sajnos egy góllal kevesebbet rúgtunk egy félidő alatt, mint ők, így ők nyertek megérdemelten, amihez gratulálok nekik!

Az aktuális állás: