2024.05.29.

Ismét hengerelt a Szendehely

A Szécsényt sem kímélte Schwarcz Zoltán együttese.

Múlt szombaton Szécsényben járt a Szendehely a vármegyei első osztály huszonegyedik körében. Egy gyors góllal megadták a meccs alaphangját a látogatók, majd hamarosan ismét beköszöntek. Ezt követően jó darabig érintetlenek maradtak a hálók. Próbálkoztak a hazaiak, de nem tudtak szépíteni. A hajrához érve teljesen egyoldalúvá vált a mérkőzés, Végül könnyed, öt nullás győzelmet könyvelhettek el a vendégek.

Vármegyei I. osztály, 21. forduló:

Szécsény VSE-Szendehely FC 0-5 (0-2)

Szécsény, 150 néző. Vezette: Hegedűs M. (Szász K., Nagy F. Zs.)

Szécsény VSE: Csampa – Komár, Miklós G., Molnár Gy., Velki (Máté G.) – Pozsár, Szokács (Nánási), Kántor, Bene (Lőrik) – Oláh Á., Kovács S. Vezetőedző: Tőzsér Zsolt.

Szendehely FC: Boda – Dancsó, Németh D., Pápai, Balogh M. (Kovács K.) – Maczkó, Németh Á., Wiedermann, Matolcsi – Kaszász (Magos), Kakuk. Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Sárga lap: Oláh Á., Kovács S., Molnár Gy., ill. Maczkó

Gól: Kaszás (7.), Kakuk (19., 74.), Magos (72.), Pápai (81.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Tőzsér Zsolt: Minden csapatrészben jobb volt ma a Szendehely. Egy jó csapattól kaptunk ki. Gratulálok nekik! Mi felépítettünk valamit, azt sikerült lerombolni, úgyhogy kezdhetünk mindent elölről…

Schwarcz Zoltán: Megint egy remekül előkészített, jó talajú pályán sikerült ismét egy jó játékot nyújtanunk. A mérkőzést jól kezdtük, kettő nullra vezettünk. Szép támadásaink is voltak, helyzeteket hagytunk ki. Ezután kicsit elkényelmesedtünk az első félidő végére, és a második játékrész elején. Úgyhogy a harmadik gól nagyon jókor jött, mert kicsit tartottam attól, hogy a Szécsénynek újra sikerül kettő nullás hátrányból visszajönnie, amire korábban már kétszer volt példa. Hála istenek, ez most nem sikerült nekik.

A bajnokság állása: