2024.05.22.

Elvárható győzelemmel folytatta a Bánk-Dalnoki Akadémia

Diósjenőn gyűjtött pontokat Kárpáti Zoltán társulata.

Múlt szombaton Diósjenőn lépett pályára a Bánk-Dalnoki Akadémia a vármegyei élvonal huszonegyedik körében. Az első félidőben nem találtak egymáson fogást a felek, egyenrangú félként küzdöttek a felek. Jó darabig a második felvonásban sem módosult a meccs képe. Aztán az utolsó húsz perchez érve gólt kaptak a diósjenőiek, majd a hajrában egy újabb találattal végleg lezárult a meccs. Nem simán, de kettő nullás sikerre tett szert Kárpáti Zoltán alakulata.

Vármegyei I. osztály, 21. forduló:

Diósjenő SE-Bánk-Dalnoki Akadémia 0-2 (0-1)

Diósjenő, 150 néző. Vezette: Molnár L. (Mércse L., Pálinkás S.)

Diósjenő SE: Tóth R. – Haljárszki (Varga N.), Pincze D., Varga M., Pikács – Balga L., Makkai (Bőgér D.), Pálinkás, Szabó L. – Lami I. (Sebők), Monostori A. Játéks-edzők: Bőgér Dávid, Krajcsek Gergely.

Bánk-Dalnoki Akadémia: Borsi – Tadeo, Frey, Szieber, Rieger (Bozzai) – Szentpéteri, Kovács P. (Királyházi), Haronisz, Gyebnár – Járvs, Kiss K. Vezetőedző: Kárpáti Zoltán.

Sárga lap: Pálinkás, ill. Szentpéteri

Gól: Járvás (70.), Királyházi (87.)

Jók: senki, ill. Borsi, Járvás, Szentpéteri, Gyebnár

Bőgér Dávid: A mai mérkőzésen sajnos magunkat vertük meg. Nyerhető meccset engedtünk ki a kezünkből. Megvoltak a helyzeteink, ziccereink, de mindent kihagytunk, és ahogy lenni szokott, megbüntetett minket a Bánk. Gratulálunk nekik a győzelemhez!

Kárpáti Zoltán: Rendkívül tartalékosan tudtunk kiállni a mai mérkőzésre, eltiltások és betegség miatt, és ez sajnos meg is látszott az első félidei játékunkon.. Szünetben átbeszéltük a dolgokat, illetve változtattunk is, ami a második játékrészben gólokban mutatkozott meg. Nagyon fontos három bajnoki pontot szereztünk! Gratulálok a csapatnak, és külön Királyházi Marcinak, aki az első felnőtt bajnoki mérkőzésén rögtön góllal debütált! Szép jövő áll előtte a felnőtt fociban! További sok sikert kívánok a Diósjenő csapatának a bajnokságban!

A bajnokság állása: