2024.05.22.

Nagy diadalt aratott a Szendehely

Csúnya pofont szedett be otthonában a Pásztó.

Szombaton a Szendehelyt fogadta a Pásztó a vármegyei élvonal huszadik körében. Ez bizony nem a hazaiak napja volt… Kellő lelkesedéssel vágtak neki a mérkőzésnek a látogatók, akik az első etap felénél Kakuk révén be is találtak. A második felvonás elején tovább nőtt a különbség, majd Kaszás dupláig jutott. Bár a hajrára egy piros lap miatt tíz főre olvadtak a vendégek, még így is tartogattak egy döfést a hosszabbításra. Wiedermann állította be az övéi kiütéses, négy nullás sikerét jelentő végeredményt.

Vármegyei I. osztály, 20. forduló:

Pásztó SK-Szendehely FC 0-4 (0-1)

Pásztó, 150 néző. Vezette: Mencsik L. (Rézműves F., Oancz K.)

Pásztó SK: Kresák – Molnár B. (Jánosi, 46.), Kotasz, Lipták, Békési – Percze (Hranek, 74.), Almási – Hegedűs, Tari (Kurcsik, 74.), Dinka (Csépe I., 54.) – Nagy Zs. (Ocsovszki, 46.). Vezetőedző: Smelkó Károly.

Szendehely FC: Boda – Pápai, Németh Á., Németh D., Balogh – Matolcsi, Wiedermann (Weisz, 92.), Maczkó, Kovács K. (Hugyecz, 46.) – Kaszás (Magos, 63.), Kakuk (Szegvári, 74.). Vezetőedző: Schwarcz Zoltán.

Sárga lap: Tari, Smelkó, Almási, ill. Kovács K., Kaszás, Szegvári

Piros lap: Hugyecz (82., Szendehely FC)

Gól: Kakuk (25.), Kaszás (49., 62.), Wiedermann (91.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Smelkó Károly: Az utóbbi hetek nagyon megviseltek, a tegnapi pedig szó szerint olyan volt, mintha kiütöttek volna. Át kell gondolnom, most már minden lépésemet, mert biztos, hogy valamit nem jól csinálok. De remélem, a játékosok is átgondolják az utóbbi hetek történéseit, mert azért mégiscsak ők fociznak a pályán! A meccsről annyit, hogy kifújták az orrunkat. A játékvezetőtől elnézést kérek, hogy szövegeltem. Neki ezt most azért mondom itt el, mert a kettes számú asszisztens azt sem tudja, mi a les, és olyan ideges voltam, hogy inkább oda sem mentem, nehogy hülyeséget csináljak! A Szendehelynek gratulálok a győzelemhez, a pásztói nézőktől pedig elnézést kérek a lélektelen játékunkért! De azt garantálom, több ilyen nem lesz, ha mégis, akkor másnap már nem én vagyok a Pásztó edzője!

Schwarcz Zoltán: Egy remek pályán, azt hiszem, az egész csapat remekül játszott, nem volt ma gyenge teljesítmény. Mindenki jó teljesítményt nyújtott. Ezáltal megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.