2024.05.29.

Ismét örülhetett az Építők

Három nyeretlen meccs után Bátonyterenyén gyűjtött pontokat a salgótarjáni csapat.

Szombaton Bátonyterenyén volt jelenése az Építőknek a vármegyei első osztály huszadik körében. Támadólag léptek fel a látogatók, húsz perc elteltével pedig meg is lett a vezetés. Ezt követően becsülettel harcoltak a házigazdák, lehetőségük is akadt, amivel nem tudtak élni. A második felvonás felénél Budveszel Benett duplázta meg övéi lépésfórját, majd a hajrában Domán dupláig jutott. Végül három nullra nyertek a helyes ösvényre visszatérő salgótarjániak.

Vármegyei I. osztály, 20. forduló:

Bátonyterenyei TC-Építők KC 0-3 (0-1)

Bátonyterenye, 80 néző. Vezette: Varga F. (Homoki G., Szemesi Zs.)

Bátonyterenyei TC: Csuka – Bakos T., Kiss B., Gazdag, Zsákai – Berki Sz., Sasvári, Zámbó (Szomora, 46.)(Toldi, 49.), Lenkei – Myszor, Bocsi (Lőrincz, 75.). Vezetőedző: Forgó Péter.

Építők KC: Kaszás – Csatlós D., Szabó J., Német, Tőzsér – Földi, Jakab – Budveszel Benjámin (Palotai, 79.), Gyetvai, Domán – Budveszel Benett. Vezetőedző: Csatlós Tamás.

Sárga lap: Zsákai, Sasvári

Gól: Domán (20.), Budveszel Benett (67.), Domán (86.)

Jók: senki, ill. Kaszás, Német, Domán

Forgó Péter: Sajnos ez egy ilyen nap volt. Többet tettünk, mint a múlt héten, mégsem sikerült pontot szerezni.

Csatlós Tamás: Egy nagyon gyenge színvonalú mérkőzést játszottunk! Nézői szempontból nem volt jó meccs! Azt gondolom, egy sima győzelmet arattunk, egy nagyon szimpatikus csapat ellen. Köszönjük a Bátonynak, hogy a mérkőzés után megvendégeltek minket! Ismét nagyon sok néző kísérte el a csapatot, akiknek köszönjük a biztatást, nélkülük nem tartanánk itt! Megyünk tovább, szeretnénk tovább fejlődni! Csapatunk már van, egyesületi szinten kell most sokat fejlődnünk! A csapat fejlődése megelőzte az egyesületét! Aki akármilyen formában tud és akar segíteni, azt szeretettel várjuk!